Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek neki vagy sem?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen udvarol egy nálam 20 évvel idősebb férfi. Én is vonzódom hozzá de mindketten kapcsolatban élünk. Ő a felettesem és nem akarom hogy kihasson a munkámra. Titokban beszélünk telefonon és azt mondta szerelmes belém pedig csak egyszer csókolóztunk és nem találkoztunk civilben2016. júl. 1. 17:59
11/13 A kérdező kommentje:
Mert szeretem
2016. júl. 2. 11:59
12/13 anonim válasza:
Ha szereted nem vágysz masra.
Nem csalod meg. Nem hazudsz. Nem csapod be... soroljam? Inkabb hozd rendbe a kapcsolatod.
13/13 anonim válasza:
Sajnos ismételni tudom az előző hozzászólót...
Ha szereted akkor nem szeretsz bele másba.
TE magad írtad, hogy nem működik már úgy a kapcsolatotok.
Akkor miért vagytok még együtt? Ja, hogy akkor most jön megint az, hogy szereted. Akkor miért nem próbálod megoldani a kapcsolatban lévő dolgokat amik szerinted nem működnek? De ne azzal próbáld megoldani, hogy megcsalod a párodat mással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!