Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 20:45
21/57 anonim válasza:
Ha azt akarom, hogy valaki belémszeressen akkor mindig azt mondom, hogy nehogy belém szeress. Mindig bejön. Szimpla fordított pszichológia. Egósimogatáson kívül persze nincs célja.
22/57 A kérdező kommentje:
Amikor vele vagyok, a szexen kívül is erős a vonzalom, es jól megvagyunk. De nem azt írtam h beleszerettem. Lehet, hogy a kedvességet azt h mindent odaadok magamból ha vele vagyok félreértelmezte😊
2022. márc. 15. 21:46
23/57 A kérdező kommentje:
18as igen érdekelne a válaszod😊😃
2022. márc. 15. 21:47
24/57 A kérdező kommentje:
20as hol olvastad h a pasi lakásán lett volna az aktus??
Köszi a tippet 13as, egyszerre több szerető😁😃
2022. márc. 15. 21:50
25/57 anonim válasza:
En azt csináltam hogy kerestem pasikat kapcsolatra (mi mindketten szinglik voltunk de szexkapcsolat csak es neki nem voltak erzelmei kesobb sem ezert kerestem komoly kapcsolatokat)
Csak erre feltekeny lett ki akart sajátitani, es bekamuzta hogy szeret jarjunk
Szívatott 1 évig
Mikor kiderult, akkor helybol dobbantottam tőle.
Most kapar mint egy csicska.
DeR van már aki szeret szívből.
26/57 A kérdező kommentje:
25 ös ez komoly..de örülök hogy jól alakult a vége😊
2022. márc. 15. 22:01
27/57 anonim válasza:
Bocsi kérdező félreértettelek. Az érzelmi részt megoldani szerintem nem lehet. Én egyszer voltam szerető életemben, pont emiatt haltam bele majdnem…Ez csak akkor működik, ha az elvárások is pont annyik, mint ami egy szeretői viszonyba belefér. Tehát az elköteleződés része zéró.
28/57 A kérdező kommentje:
27 es ez teljesen így van.Köszönöm😃
2022. márc. 15. 22:04
30/57 A kérdező kommentje:
29 es ahogy írtam, azert vagyunk együtt mert mindketten azt kapjuk a masiktól amit otthkon nem.Én a szexet.
2022. márc. 16. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!