Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek szeretője és erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

40!

Hanem mindig a bszás.

2022. márc. 16. 19:40
 42/57 A kérdező kommentje:
Az ujdonsag izgalma és a szex igen.Nálam ez a kettő együtt😀😁
2022. márc. 16. 20:16
 43/57 anonim ***** válasza:
Csak nálad az a gond hogy már most el kell folytatni az érzelmeket. Úgyhogy ebből jó nagy pofára esés lesz.
2022. márc. 16. 20:18
 44/57 anonim ***** válasza:
De miért nincs otthon szex?
2022. márc. 16. 20:38
 45/57 A kérdező kommentje:
A férjem nem kívanja már, ezért!
2022. márc. 16. 20:47
 46/57 anonim ***** válasza:
Ez nagyon tipikus, és pofára esés lesz a vége (ahogy írsz róla, már most is az kb).
2022. márc. 16. 22:06
 47/57 anonim ***** válasza:

", a kapcsolatom nem rossz.Csak a szex hiányzik belőle."

Dehogynem rossz.

Ha nincs szex, akkor nincs meg a vonzódás, max lakótársak vagytok.

Volt szeretőm több is, igaz én független vagyok.

Volt akinél úgy indultam, hogy oké legyen barátság extrákkal, 2 év után többet éreztem és szakítottam. Nem akartam szétszedni őket.

Volt olyan is, aki külsőre jól nézett ki, belsőre is jó volt, szexen kívül is tudtunk miről beszélgetni, a szex baromi jó volt, de párként már nem tudtam volna kapcsolatot elképzelni vele.

De volt olyan is, hogy komoly kapcsolatnak indult a dolog, minden klappolt a szex meg nem. Így kiábrándultam belőle.

Szóval a szex nem minden, de rengeteget számít.

2022. márc. 16. 23:33
 48/57 anonim ***** válasza:
40%

47!

Miért bsztál foglaltakkal?

2022. márc. 16. 23:45
 49/57 anonim ***** válasza:
60%
Neked NAGYON nincs rendben a házasságod, mielőtt azt hinnéd. Nem szexeltek, és hazudsz a férjednek, és másba vagy szerelmes, ez nemhogy nem jó kapcsolat, ez semmi. Kérlek vess véget neki, ne szórakozz szegénnyel :(
2022. márc. 17. 06:26
 50/57 A kérdező kommentje:

49es hadd tudjam már én mit erzek a hazasságomban😁

A férjem mindenben mellettem áll,elfogad,jól megvagyunk. Csak kimerült, olykor feszült mint kb mindenki..sokat dolgozik! Akivel dugok belé nem vagyok szerelmes jól érzem magam a tarsaságában és a szex teljes mertékben kielégítő vele😃

2022. márc. 17. 07:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!