Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!
", a kapcsolatom nem rossz.Csak a szex hiányzik belőle."
Dehogynem rossz.
Ha nincs szex, akkor nincs meg a vonzódás, max lakótársak vagytok.
Volt szeretőm több is, igaz én független vagyok.
Volt akinél úgy indultam, hogy oké legyen barátság extrákkal, 2 év után többet éreztem és szakítottam. Nem akartam szétszedni őket.
Volt olyan is, aki külsőre jól nézett ki, belsőre is jó volt, szexen kívül is tudtunk miről beszélgetni, a szex baromi jó volt, de párként már nem tudtam volna kapcsolatot elképzelni vele.
De volt olyan is, hogy komoly kapcsolatnak indult a dolog, minden klappolt a szex meg nem. Így kiábrándultam belőle.
Szóval a szex nem minden, de rengeteget számít.
47!
Miért bsztál foglaltakkal?
49es hadd tudjam már én mit erzek a hazasságomban😁
A férjem mindenben mellettem áll,elfogad,jól megvagyunk. Csak kimerült, olykor feszült mint kb mindenki..sokat dolgozik! Akivel dugok belé nem vagyok szerelmes jól érzem magam a tarsaságában és a szex teljes mertékben kielégítő vele😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!