Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek szeretője és erős a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt engedd el.

Egy darabig lehet ezt kontrollálni, elfojtani, aztán majd egy idő után robbansz, mert az otthoni hiány ugyanúgy hiány marad...

A nők mindig érzelmi szempontból lépnek félre és ezt egy szexualis kapcsolat mellett, nem kevés erő és kontroll ezen a szinten is tartani.

Én a helyedben kilepnek a rossz kaocsolatombol és lezarnam ezt is.

2022. márc. 16. 08:51
 32/57 A kérdező kommentje:
31es, a kapcsolatom nem rossz.Csak a szex hiányzik belőle.Ez meg egyelőre működik ha tenyleg tartjuk a távolságot es nem naponta irogatunk egymásnak.Akkor nem sérülök, én így látom😊persze attolmég hianyzik
2022. márc. 16. 09:04
 33/57 anonim ***** válasza:
53%

Mikor a feleségemről kiderült,hogy pontosan ilyen ócska ri..gyó volt mint Te most,ugyan ilyen szavakat használt:működött a kémia,órákig felhőtlen beszélgetés,mintha ezer éve ismerném,csak szex és semmi érzelem stb..stb..

Ezeket valami Ri...nc Kódexből veszitek ? Amúgy milyen érzés hazamenni a mit sem sejtő párodhoz és ge..is szájjal megcsókolni? Gerinced miből van ?

Remélem lebuksz mielőbb és mindketten kidobnak mint a rongyot...

2022. márc. 16. 09:10
 34/57 anonim ***** válasza:
49%

33, amennyire tisztességes egy férfinak elvárni, hogy szexualitás nélkül is vele maradjon a párja…!

Kérdező, csapda lesz ez a helyzet, mert a szexuális együttlét erősíteni fogja a kötődésed hozzá. Szenvedés, sírás lesz a vége. Egy férfi mindenféle érzelmi kötelék nélkül is képes együtthálni a másikkal.

2022. márc. 16. 10:05
 35/57 A kérdező kommentje:
34 es ez jogos, csak valóban minden más működik a férjemmel. A szex az egyedüli amit csak én kívánok, ő nem.
2022. márc. 16. 10:57
 36/57 anonim ***** válasza:
Ua.ez a szitu mint nálad,én lezártam többször is,de a férfi nem akarta. Megszerettelek-nem engedlek,nem tudlak. Röviden ennyi a férfitól.
2022. márc. 16. 12:03
 37/57 A kérdező kommentje:
36 os, a szeretői viszonyra értetted? Végül akkor még együtt vagytok?
2022. márc. 16. 12:09
 38/57 anonim ***** válasza:
Nincs otthon szex? Miért nincs?
2022. márc. 16. 18:07
 39/57 anonim ***** válasza:

31!

”A nők mindig érzelmi szempontból lépnek félre”

Ez hazugság!

2022. márc. 16. 18:08
 40/57 A kérdező kommentje:
39 es jogos! Nemcsak ez van a középpontban:)
2022. márc. 16. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!