Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!
Szerintem ezt engedd el.
Egy darabig lehet ezt kontrollálni, elfojtani, aztán majd egy idő után robbansz, mert az otthoni hiány ugyanúgy hiány marad...
A nők mindig érzelmi szempontból lépnek félre és ezt egy szexualis kapcsolat mellett, nem kevés erő és kontroll ezen a szinten is tartani.
Én a helyedben kilepnek a rossz kaocsolatombol és lezarnam ezt is.
Mikor a feleségemről kiderült,hogy pontosan ilyen ócska ri..gyó volt mint Te most,ugyan ilyen szavakat használt:működött a kémia,órákig felhőtlen beszélgetés,mintha ezer éve ismerném,csak szex és semmi érzelem stb..stb..
Ezeket valami Ri...nc Kódexből veszitek ? Amúgy milyen érzés hazamenni a mit sem sejtő párodhoz és ge..is szájjal megcsókolni? Gerinced miből van ?
Remélem lebuksz mielőbb és mindketten kidobnak mint a rongyot...
33, amennyire tisztességes egy férfinak elvárni, hogy szexualitás nélkül is vele maradjon a párja…!
Kérdező, csapda lesz ez a helyzet, mert a szexuális együttlét erősíteni fogja a kötődésed hozzá. Szenvedés, sírás lesz a vége. Egy férfi mindenféle érzelmi kötelék nélkül is képes együtthálni a másikkal.
31!
”A nők mindig érzelmi szempontból lépnek félre”
Ez hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!