Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője és erős a kémia köztük, az hogyan oldja meg h csak a szex legyen a központban amikor talákoznak? Azt értem alatta, h.nagyon jól erzem magam a társaságában de ezt el kell fojtanom.Más nő ezt hogy oldja.meg? Nem kérek privátot!
El kell fojtanod a vágyadat? Elutasított?
Vagy még nem is utaltál a testi együttlét semmilyen formájára?
Igazán erős vonzodás és sok közös vonás van
Ugy tudunk beszelgetni is mintha ezer éve ismernenk egymast nincs semmi ami feszélyezne es nagyon beindit szexuálisan is.Mi dkettőnk foglaltak vagyunk ezert csak szeretők lehetünk.
Engem is utasítottak már el így, hogy "ne legyek bele szerelmes".
Elvált férfi, még az első feleségét szereti töretlenül. Az Asszonyka hagyta el hűtlenül.
Nemrégen még engem kért meg arra, hogy utazzak el hozzá és vigyek neki gyógyszert, annyira rosszul volt.
Mikor már megjavult az egészségi állapota: már ne segítsek neki a munkájában pl. (mert "nem akar több keresztet" tenni rám, mint ami van.)
Hát ez nem egy folyamatosan boldogító helyzet, az biztos. Ha lehet, akkor mindenképpen kerüld ki, vagy minimalizáld a kontaktot. Igyekezz odafigyelni rá, hogy ezeket az érzéseket mentálisan UTASÍTSD VISSZA!!!
Tudom, nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Nekem is csak nagyon-nagyon sokára és igencsak komoly erőfeszítéssel sikerült, de sikerült...
NE ÉLD BELE MAGAD, HOGY TÖBB LESZ!!! Akkor tényleg csak sérülni fogsz, ahogy a 8-as válaszoló is írja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!