Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukás után megkerested...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukás után megkerested megint a szeretőd?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 13:33
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Félreértetek, nem tanácsot szeretnék.

Azokra volnék kíváncsi, akik valóban benne voltak szituációban, mit tettek.

2022. jan. 27. 16:14
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a feleség vagyok, vagyis az exfeleség. És igen, a férjem lebukás után 3 héttel újra megkereste őt amikor itthon elhatároztuk hogy rendbehozzuk a házasságunkat. Ennyit erről. Azóta elváltunk, ők együtt vannak.
2022. jan. 29. 00:40
 33/38 anonim ***** válasza:
52%

32-es.

Akkor az nem csak a szeretője volt.

Hanem az új párja. Csak korán kezdett vele kufircolni.

Innen kívülről nézve ez így néz ki.

2022. jan. 29. 01:19
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Lebukott, próbálta magát visszaerőszakolni a házasságába, de már nem működött, hiányoztam neki. Az ő házasságuk romos volt már előttem is, a lebukás csak segített eltakarítani a romot. Az emberek nagyon nehezen változnak, és ritka az, amikor ilyen eset után egy házasság jól működhet. Sok olyan házasságról is tudok, hogy évekkel megcsalás után se tudták rendbe hozni, elvegetáltak még egy darabig aztán mindenki szétrepült...
2022. jan. 29. 22:52
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen ez a kérdés, de én is a megcsalt fél vagyok. Sokszor megbocsátottam egyéb körülmények miatt, mire vége lett. Normális hangnemben megbeszéltük miért csinálta. A válasz az volt: Mindig mindenkit megcsalt, a vére hajtotta, én megbocsátottam, akkor miért ne csinálná. Mondta, hogy tudta, hogy ha az elsőt megbocsátom, utána mindegy mit csinál már, mindent megtehet már utána úgyis, mert a többit is meg fogom bocsátani.
2022. jan. 31. 09:14
 36/38 anonim válasza:
90%
Lebukás után rutinosabb lesz, nehezebben buktatható le. Más chat programmal tartják a kapcsolatot, vesz egy második SIM kártyát, vagy telefont amiről nem is tudsz. Régi mondás: kutyából nem lesz szalonna.
2022. febr. 1. 07:01
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

A megbocsájtás hatalmas erény, kalap le előtted.

Nekem 3 férfi és egy nő ismerősöm csalta meg párját.

1. férfinél szexuál-pszichológushoz mentek, mert túl prűd volt a felesége. Ott olyan jó tanácsokat kapott a felesége, hogy azóta is együtt vannak, mert annyira jó lett a szex.

2. férfi is a feleségével maradt, mert csak egy munkahelyi kaland volt a félrelépése, megbánta.

3. férfi elvált, s a szeretőjével él azóta is.

4. A nő azóta férjhez ment szeretőjéhez, neki is szült 2 gyereket, majd e második férjét is megcsalta, elhagyta az újabb szeretőjéért.

Mindhárom férfi ismerősömnél 2,2,3 gyerek van.

2022. febr. 2. 07:54
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
A megbocsátás egy nagyon tiszteletreméltó tulajdonság, ami azzal jár, hogy ugyanúgy megbízol benne mint előtte, nem leszel féltékeny, nem figyeled árgus szemekkel minden kapcsolatát, tettét, és nem ugrik görcsbe a gyomrod, mikor valami gyanúsat észlelsz, hogy utána megint magyarázkodás következzen, vagy az Ő vagy a Te részedről.
2022. febr. 5. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!