Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legcikibb ill. legmenőbb alibi dumád, amivel az exedet megkerested?
Légy kedves kort is írj és nemet :) És hogy hogy vált be :D
Csak hogy megalapozzam: még kamaszkoromban egyszer azt mondtam egy srácnak fél évvel a szakítás után, hogy fertőző beteg lettem és nézesse meg magát. Csak hogy írjak :D
Persze mikor rájött, hogy nem fogok meghalni, le is vakart.
:D
Nem szokásom exeket felkeresni.
De megestek már olyanok, hogy pont nagyon nem kéne nekik irnom, de ömlengek hogy hiányzik. De mert nem bírtam ki.
Persze semmi ertelme nem volt soha.
Részemről az egyetlen alibi megkeresés az volt, hogy adja meg a torrentje jelszavát, mert elfelejtettem. :D
Ő keresett már mindenfélével, bár egyik sem volt alibi. "véletlenül" küldözget matricákat viberen, majd belevág a lecsóba, ha reagálok... :D
Hosszú idő után még sose írtam exnek, annak már szerintem nem sok értelme van, nagyobb a valószínűsége, hogy csak magát járatja le ilyenkor az ember és semmit nem fog elérni vele.
Olyan viszont volt velem egyszer, hogy üzenetben szakított velem az akkori barátom, de elfogadtam az érveit, megbeszéltük és nem haragban váltunk el. Pár nappal később írtam neki, hogy azért találkozhatnánk-e még utoljára, mert így, hogy azóta nem is láttam, nekem fura és segítene lezárni. Mondta, hogy persze, most elfoglalt, de akkor péntek délután fussunk össze. Egy órával a megbeszélt idő előtt írtam neki, hogy akkor pontosan hol találkozzunk, de azt válaszolta, hogy mégse ér rá. Meg úgy amúgy se fog mostanában. Elég kellemetlenül éreztem magam, ciki volt, hogy így lekoptat, de elfogadtam, hogy meggondolta magát és már egyáltalán nem kíváncsi rá, nem akar találkozni. Érdekes módon 1-2 hónappal később ő írt nekem a semmiből, hogy mit csinálok és hiányzom neki, kezdjük újra.
Nem lett belőle semmi. Akkor voltam amúgy 20 éves.
A legcikibb egy véletlen volt. Szakítottunk, már jó ideje nem beszéltünk, én meg valamiért egyik nap jó ötletnek éreztem visszaolvasni régi üzeneteket. Mobilról voltam és teljesen véletlenül ahogy görgettem a beszélgetésben, valahogy sikerült megnyomnom a jobb alsó sarokban lévő like jelet. Nem tudtam visszavonni. Később láttam, hogy látta, de nem reagált semmit. Valószínűleg azt gondolta, hogy azért csináltam, hogy ezzel próbáljak beszélgetést kezdeményezni. Vagy ha esetleg nem is hitte ezt, akkor is lebuktam, hogy a régi beszélgetéseinket olvasgatom vissza.
Utólag amúgy nem érzem annyira vészesnek, de akkor el tudtam volna süllyedni szégyenemben.
én volt h írtam exemnek, de nem volt szükségem alibire. nem újra akartam kezdeni, más miatt. de már jó sok ideje nem beszéltünk. szerintem most már nem is nagyon fogunk, talán soha életünkben. de őszintén szólva, én nem bánnám, ha sok-sok év múltán beszélnénk, kinek hogy alakult az élete. mint két régi ismerős, akik jóban voltak és eltávolodtak.
25/N
7. Jóó köszi, ez vicces. De mit írtál? :)
Részegen engem is előszedtek már. de mindig csak akkor az a bizonyos ember. Már vártam a telefonjait
9. Ó de kár, pedig erre kíváncsi lettem volna :D
De azért jó, hogy közölted, hogy berúgtál, legalább nem hitte azt, hogy agyvérzést kaptál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!