Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennêl, , alibi'' barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennêl, , alibi'' barátnő?

Figyelt kérdés
Természetesen szex nêlkül,el kellene játszani hogy barátnője vagy valakinek,szàjra csók,ölelês,kêzenfogva sétálás?
2017. jan. 17. 14:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%

Mostani helyzetenben amikor egzisztenciam es felelos munkam van, mar nem. Eleve rohejesen ereznem magam.

De 10 eve lehet bevallaltam volna amikor meg fiatalabb voltam es boho :D

2017. jan. 17. 14:38
 2/20 anonim ***** válasza:
54%

Attol fûgg mennyit fizet.

N25

2017. jan. 17. 14:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

És el is mondod mindenkinek, hogy nincs szex, vagy mindenki azt fogja gondolni, hogy az is van?

Költői kérdés volt.

Ezzel az erővel akkor már fizess meg egy prostit, és egy kis felárért megcsinálja neked.

Amúgy kicsit se lenne kínos, hogy nem is ismeritek egymást, meg semmi, de a barátnőd... Két perc alatt lebuknátok, aztán meg égnél mint az olajos rongy.

2017. jan. 17. 14:42
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja és azért olyan csunya se legyel.
2017. jan. 17. 14:42
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as szerintem az sokkal cikibb ha egy olyan prostival jelennék még kézenfogva akit 10ezerert bárki elvihet!
2017. jan. 17. 14:44
 6/20 A kérdező kommentje:
Sorry!kôzben a 3-ast kitörölték
2017. jan. 17. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az annál biztosan nem cikibb, mint az, hogy el akarod hitetni valakikkel, hogy van csajod, képes voltál felszedni valakit, miközben pedig nem. És ahelyett, hogy egyenes derékkal vállalnád, hogy nincs csajod, inkább keresel valakit erre a színjátékra.

Nincs szex. Oksi. De intimitást elvársz: csók, ölelés, és játssza el, hogy szeret. Ez már önmagában prostitúció, főleg ha tényleg fizetsz is érte valakinek.

Egyébként szeretem megbotránkoztatni az embereket, nem vagyok egy nebáncsvirág, de ez az álbarátnős színház az én gyomromnak is sok. El nem tudom képzelni, mi visz rá valakit, hogy megtegye, ha csak nem a pénz.

Nos, onnantól meg prosti, mert áruba bocsájtotta magát, érzelmek nélkül.

2017. jan. 17. 15:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem ölelgetek, csókolgatok, fogdosok random idegeneket.
2017. jan. 17. 15:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem okoskodási szándékkal tévedtem erre, de ha jól tudom az alibi barátnőt a meleg férfiak "alkalmazzák" hogy ne derüljön ki az eltérő szexuális beállítottságuk és nem azért, mert cikinek tartják, hogy nincs barátnőjük. Én egy ilyen kapcsolatba semmi esetre sem mennék bele. Én azt vallom, mindenki bátran vállalja fel a szexualitását, ha valaki ezt nem fogadja el nem kell vele foglalkozni. Egyébként meg ez a kapcsolat számomra nem járna semmi pozitívummal hisz én tennék csak "szívességet".
2017. jan. 17. 15:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Szépen néznék ki szakállal alibi barátnőként.
2017. jan. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!