Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennêl, , alibi'' barátnő?
Mostani helyzetenben amikor egzisztenciam es felelos munkam van, mar nem. Eleve rohejesen ereznem magam.
De 10 eve lehet bevallaltam volna amikor meg fiatalabb voltam es boho :D
És el is mondod mindenkinek, hogy nincs szex, vagy mindenki azt fogja gondolni, hogy az is van?
Költői kérdés volt.
Ezzel az erővel akkor már fizess meg egy prostit, és egy kis felárért megcsinálja neked.
Amúgy kicsit se lenne kínos, hogy nem is ismeritek egymást, meg semmi, de a barátnőd... Két perc alatt lebuknátok, aztán meg égnél mint az olajos rongy.
Szerintem az annál biztosan nem cikibb, mint az, hogy el akarod hitetni valakikkel, hogy van csajod, képes voltál felszedni valakit, miközben pedig nem. És ahelyett, hogy egyenes derékkal vállalnád, hogy nincs csajod, inkább keresel valakit erre a színjátékra.
Nincs szex. Oksi. De intimitást elvársz: csók, ölelés, és játssza el, hogy szeret. Ez már önmagában prostitúció, főleg ha tényleg fizetsz is érte valakinek.
Egyébként szeretem megbotránkoztatni az embereket, nem vagyok egy nebáncsvirág, de ez az álbarátnős színház az én gyomromnak is sok. El nem tudom képzelni, mi visz rá valakit, hogy megtegye, ha csak nem a pénz.
Nos, onnantól meg prosti, mert áruba bocsájtotta magát, érzelmek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!