Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennêl, , alibi'' barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennêl, , alibi'' barátnő?

Figyelt kérdés
Természetesen szex nêlkül,el kellene játszani hogy barátnője vagy valakinek,szàjra csók,ölelês,kêzenfogva sétálás?
2017. jan. 17. 14:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9-es Te most leb.u?ziztàl konkretan!

Bebizonyítsam neked?Most légy nagyszàjú kislàny

2017. jan. 17. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
9%

Akkor én nyertem. Nem búza, csak egy szánalmas lúzer, aki saját magának se képes bevallani, hogy sose lesz nője.

És alibi barátnőt keres, hogy tudjon vele villogni, hogy felszedett egy csajt.

Arra én is kíváncsi lennék, mit szólna, ha jelentkezne valaki, de nem az esete. :D

Gondolom, úgy képzeli, hogy majd jön valami csaj, aki jótékonysági intézménynek képzeli magát, egy igazi plázacica, akivel fel is lehet vágni, és még ráadásul mindezt ingyen is fogja megtenni, hogy a haverjai előtt hagyja magát fogdosni, meg csókolgatja a kérdezőt.

Kérdező: miért nem teszel fel képet? Az mégis elég gáz, hogy ráadásul úgy kérsz ilyen szívességet, hogy azt se lehet tudni, hogy nézel ki.

Azért van, akinek szívesen lennék az alibi barátnője ingyen is, ha kicsit én is fogdoshatom, de ő helyből talál magának csajt minden ujjára. :D

Szóval csak hogy lássuk, mekkora kihívás/áldozat lenne ölelgetni. :D

2017. jan. 17. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nem b*ziztalak le, csak közöltem egy tényt és nem sértő szándékkal írtam, mert ha észrevetted volna nem is ezt a jelzőt használtam. Nyilván ha valaki heteroszexuális nem "alibi" barátnőt keres hanem rendes barátnőt. Egy heteroszexuális férfinál nem látom értelmét a "megjátsszuk hogy kapcsolatban vagyunk, hogy elhiggyék" de amúgy meg nem dolognak, mert miért akarna bárki is megjátszott kapcsolatot, ha egyébként lehetne igazi is? De nyilván ha te azt mondod nem vagy meleg én hiszek neked, bár kíváncsi lennék akkor egy értelmes magyarázatra, hogy egy heteroszexuális férfinak mégis mi szüksége lehet effélére? :)
2017. jan. 17. 15:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, kivel, ha igényes a pasi, és amúgy kedvelem, akkor igen.
2017. jan. 17. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 17. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Első körben válaszolnék a válaszokra, habár tudom hogy nem teljesen szabályos.

A kérdező nem írt semmit az ellenszolgáltatásról, botorság lenne tehát azt feltételezni, hogy ingyen kérné.

Nyilvánosan nagy hülyeség lenne képet kitennie, hiszen ezzel kockáztatá a lebukást, ami értelmetlené tenné az egész színjátékot

Prostituált szintén nem jöhet szóba, hiszen bármikor bárki felismerheti, pl kuncsaft, vagy aki csak simán a rosszlányokaz böngészi.

Kérdező, a #11-esben mutatott arcoakodás, hogy te most megmutatod hogy mekkora férfi vagy, a kérdés tükrében eléggé szánalmas, ne erőltesd, rakd csak vissza nyugodtan az ezredest a masszásfotelbe. (Ha érted mire célzok).

Kérdésre válaszolva: körülményektől függ. Nagyon jó barátomnak megcsinálnám ingyen is, de egyébként nem vagyok eladó. Max csók nélkül, de akkor is vastagon kell fognia a tollának.

2017. jan. 17. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert semmi előnyöm nem lenne belőle. Sőt, inkább hátrányom. Ha aztán minden barátja, rokona stb. a nyakamra járna minden hülyeség miatt, mert elhinnék, hogy én vagyok a barátnője. Mégis kinek kell ez?
2017. jan. 17. 17:10
 18/20 Költőnő? ***** válasza:

Erről mindig ilyen habosbabos romantikus filmek jutnak eszembe xd

Konkrétan egy olyan helyzetet nem tudok elképzelni a való életben, ahol erre ténylegesen szükség lenne.

2017. jan. 17. 17:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Költőnő! Képzeld el, hogy édesanyád a halálos ágyán fekszik, és az előzmények tekintetében az a félelme, hogy a kisfia egyedül marad. Vajon bűn lenne elhitetni vele, hogy van a fiának egy barátnője, hogy boldogabban haljon meg?

Pár ötletem van még, szólj ha ez nem tetszik.

2017. jan. 17. 17:53
 20/20 Költőnő? ***** válasza:

Nem tudom, mások szülei hogy vannak vele, de az enyémek elfogadják a döntéseim. Sokszor nem értenek egyet vele, vagy nem értik, de tudják, hogy a döntésemnek oka volt/van. Ergo nincsenek ilyen félelmeik h jajjistenem mi lesz ha..

Úh én továbbra sem tudok elképzelni ilyen szituációt. Nem hazudok jól, nem is szeretek, azoknak meg, akik fontosak nekem; nem is akarok.

2017. jan. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!