Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak alibi kapcsolatban ha leszbikus vagyok?
Szerintem a legtöbb leszbi nőies barátnőt szeretne.
Amúgy meg nem mindegy milyen vagy!?
Csak rabolod a párod idejét. Hazugságban tartod.
"de nem tudok csajozni. Nagyon lányos vagyok sose gondolnák, hogy leszbikus lennék."
ebben mi az összefüggés?
A párodnak is az lenne a jobb, ha ezt elmondanád és lépnél. Egy idő után fel fog emészteni ez az érzés és mindkettőtöknek (ha lesz, akkor a gyereketeknek is) szörnyű lesz. Most még kevésbé sérültök.
Az ne zavarjon, hogy hogy nézel ki. Én is nőies vagyok, azt mondanád, hogy senki nem gondolná rólam, de igen, hidd el, sokan megérzik. Egyáltalán nem lehetetlen a dolog, és biztosíthatlak róla, hogy sokunk azt keresi, aki te is vagy, egy Nőt. Mindent megadnék azért, hogy ilyen lányokkal ismertethessek...
Szóval ne hallgass a félelmeidre, mindent meg leher oldani, de ne hagyd, hogy ez felőröljön téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!