Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak alibi meleg férfit?
Nem lenne egyszerűbb tisztázni a dolgot?
Ennek semmi értelme, most gondolj bele mindig fogod magaddal ráncigálni a férfit ha mész anyádékhoz és mi lesz ha egyszer anyádék beállítanak hozzád meglepetésből?
Életed végéig ezt akarod játszani?
Az a gond hogy a mostani kapcsolatom előtt férfival voltam együtt 5 évig.. és most a családom azt gondolja, hogy megrogytam mint a tulipán télen pedig csak keresem önmagam és most éppen egy nővel vagyok boldog. Mivel ismerem a családom tudom, hogy ezen nagyon nagyon kiakadnának sőt talán még ki is tagadnának, de el nem fogadnák... szóval lehet hogy ideig óráig hazudok meg ilyenek. És volt már hogy véletlenül betoppantottak hozzám, és jelenleg a leszbikus párommal lakom, de nem sejtenek semmit sem..
Szóval még mindig fenn áll a kérdésem. Azért keresek meleg pasit, hogy ő is hazatudjon vinni mert ő nagyjából érti én miért keresem őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!