Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerezzek kamu barátnőd? Ha igen hogyan?
és mi lenne ha bevallanád, hogy meleg vagy?
mert játszhatod a heterot, de X év után lehet sokkal jobban fájna, főleg, hogy kiderülne addig hazudtál végig...
23F (hetero)
Miért akarod Őket átverni. Ha tudják, akkor nem kell hiú reményeket kelteni bennük.
Én is huszon évesen vittem "barátnőt". Aztán, mikor már nem, akkor mindíg azzal ostromoltak, hogy akkor már miért nem. Pedig milyen rendes lány volt. Mi történt. Kellemetlenebb volt, mint előtte.
Én megértelek téged, én is szereztem kamu barátnőket. És nem is igazán a szülők, inkább a haverok, az osztálytársak, munkatársak miatt.
Ha azt hiszik, hogy hetero vagyok, akkor megkímélem magam a sok támadástól.
Persze, a heterok könnyen jönnek, hogy ne hazudozz, fel se tudják fogni, milyen ha otthon a családtagok, haverok, ismerődök ezzel zaklatják az embert, sose fogják fel, nem fogják átérezni, könnyű ugy okosat mondani, hogy nem éri őket ilyen inger, de tény és nem mondom, hogy hülyeséget mondanak, azzal magamnak is hazudnék, ha tudják, akkor ahogy itt bárki megmondta, fogadtasd el velük, ha jot akarnak maguknak és neked akkor ugy lesz mindenki boldog ha elfogadják, én elmondtam apámnak és nem igazán fogta fel, nekem is mindig a lányokkal jön, mintha nem is beszéltünk volna, ugyhogy max ha otthon laksz költözz el, ennyi, aztán már csak erő kell, hogy tudasd velük tetszik nem tetszik ez van.
21f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!