Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek szerezzek kamu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerezzek kamu barátnőd? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Mivel meleg vagyok így nem viszek haza csajokat :D Igaz pasikat se. A lényeg, hogy mivel már huszonéves vagyok feszegetik a témát, hogy mi is a helyzet, így gondoltam kéne 1-2 kamu barátnőt beszerezni. Ti mit gondoltok. Mielőtt félreértene bárki. Én nem izgatom magam a dolgon, mert az én életem, de a szüleim tudom, hogy igen és nekik akarok ezzel jót, mert tudom, hogy nekik ez részben fontos lenne, mert akkor elkerülhetőek a fura kérdések, stb. Csak a kérdés van-e értelme. Meg hogy hogyan talál erre az ember csajt. Van itt olyan srác, akinek van alibi barátnője?

2016. aug. 29. 09:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezzel ba**nak, akkor nem igazi barátok.
2016. aug. 29. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A kamu barátnő nem vezet semmi jóra ha még nem állsz készen felvállalni magad inkább kerüld ki a kérdéseket mint konkrétan hazugsáhban élni.
2016. aug. 30. 02:22
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van alibi csajom, de ő ezt nem tudja.. (kicsit sz@r érzés), és a szüleim se tudják, simán elhiszik, h hetero vagyok. De ha tudnák, akkor is örülnének, h van barátnőm.
2016. aug. 30. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem mondod meg az igazat a szüleidnek?

Ez nem olyan dolog, hogy a szüleidnek fáj-e vagy sem, nem is ez számít. Itt arról van szó, hogy képes vagy-e egész életedben a szeretteidnek megjátszanod magad csak mert gyáva vagy elmondani? Az igazság fáj néha, ha emiatt nem szeretnének akkor annyit is érnek. De hidd el hosszabb távon milliószor jobban jársz, ha bevallod, minthogy hazudoznod kelljen nekik.

2016. szept. 18. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

Én is meleg vagyok, szüleim 17 éves korom óta tudják. Amúgy is lehet rajtam látni, de ettől függetlenül elmondtam volna. Akik azért utálnak mert meleg vagy, azok nem is barátok többé. Én eszerint válogatom a barátaimat, mert nekem fontos, hogy ez ne legyen probléma. Ha igen, akkor sajnálom, de senki emberfia/lánya miatt nem fogok kényszeresen megfelelni mint amit a kérdező tesz.

25/f/meleg.

2016. szept. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!