Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerezzek kamu barátnőd? Ha igen hogyan?
És miért nem mondod meg az igazat a szüleidnek?
Ez nem olyan dolog, hogy a szüleidnek fáj-e vagy sem, nem is ez számít. Itt arról van szó, hogy képes vagy-e egész életedben a szeretteidnek megjátszanod magad csak mert gyáva vagy elmondani? Az igazság fáj néha, ha emiatt nem szeretnének akkor annyit is érnek. De hidd el hosszabb távon milliószor jobban jársz, ha bevallod, minthogy hazudoznod kelljen nekik.
14-es vagyok.
Én is meleg vagyok, szüleim 17 éves korom óta tudják. Amúgy is lehet rajtam látni, de ettől függetlenül elmondtam volna. Akik azért utálnak mert meleg vagy, azok nem is barátok többé. Én eszerint válogatom a barátaimat, mert nekem fontos, hogy ez ne legyen probléma. Ha igen, akkor sajnálom, de senki emberfia/lánya miatt nem fogok kényszeresen megfelelni mint amit a kérdező tesz.
25/f/meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!