Barbiikah2013 kérdése:
Hogyan szerezzek kamu igazolást?
Figyelt kérdés
Pénteken osztálykirándulásra megyünk.Az osztálytársaim mindennap csesztetnek, és egy csomó páros feladat lesz!Úgyhogy nagyon nem szeretnék menni...Szüleim nem engedik hogy ne menjek a háziorvosom pedig nem rendel!
Nem tudtok nekem ötleteket mondani h honnan szerezzek??
2013. ápr. 30. 18:47
1/4 anonim válasza:
ha van még szülői igazolás, akkor hamisítsd azt. orvosit nehezebb, mert ahhoz kell pecsét is(nem az igazira gondolok, hanem olyanra amit rá lehet photoshopolni a papírra), de én már gyártottam olyat is. habár nem ilyen célra.
vagy megbetegszel addigra
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha a szüleidnek őszintén elmondod, hogy azért nem akarsz menni, mert bántanak a társaid, nagyon kellemetlenül érzed magad közöttük, tartasz tőlük, és ez komoly feszültségforrás számodra, akkor talán megenyhülnek. Lehet, hogy nem is tudnak arról, hogy így érzel, erről beszélni kéne nekik. Ha hozzám ezzel jönne a gyerekem, én megengedném, hogy kihagyja a kirándulást, és hasznos programot találnék ki neki.
3/4 anonim válasza:
Szerintem menj el! Tudom, nincs kedved, de akár még jól is sülhet el a dolog. Velem sokszor úgy szokott történni, hogy ha valamihez nagyon nincs kedvem, akkor a végén az a dolog nagyon jól sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!