Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki a szakítás után hosszabb idővel (1 vagy több év) megkereste a volt kedvesét a kibékülés, újrakezdés reményében?

Figyelt kérdés

Szeretném megkeresni a volt barátnőmet, akivel 2 éve szakítottunk, sajnos nem túl békésen, viszont még mindig úgy érzem, hogy őt szeretem és nem is érdekel rajta kívül senki más, még nála relatíve szebb nők sem. Sokat gondolok rá és sokszor is álmodom vele.

Hogyan lenne érdemes őt megkeresni? Ha szóba áll velem egyáltalán, akkor sem szeretnék semmit sürgetni, erőltetni, nem akarom, hogy úgy érezze, hogy nyomulok rá vagy más negatív érzése legyen. Tudom, ha nem áll szóba vagy elutasít, akkor el kell fogadnom, de az is benne van, hogy a hosszabb idő elteltével jóra fordulhatnak a dolgok. De ha mégsem akkor szeretném azzal a tudattal elengedni az egészet, hogy én tényleg mindent megtettem.

2019. nov. 10. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, te ismered. Ha meg csak úgy éreznéd jól magad, hogy megpróbáltad legalább, vegyél egy nagy levegőt és tedd meg.
2019. nov. 10. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajrá! Sok sikert!
2019. nov. 10. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú de ismerős a sztori. Augusztusban volt 2 éve, hogy a harmadik próbálkozásunk is véget ért, hát én ezt a kapcsolatot egy "se veled, se nélküled"-ként tudom definiálni. Kb 8 hónapja bekövetett instán, meg kb 2 hónapja bejelölt a fb-on. Instán nem követtem vissza, egy idő után ki is követett, fb-on úgy egy hete jelöltem vissza, és egészen addig a pillanatig amíg nem jelöltem vissza biztos voltam abban, hogy teljesen tovább léptem, aztán folyamatosan azon kaptam magam, hogy rá gondolok, és várom, hogy írjon. Viszont én nem fogok neki írni, és ez nem a női büszkeség miatt van, hanem mert én magam sem vagyok biztos abban, hogy ezzel bármit is kezdeni kéne, hiába jönnek elő az érzéseim, és szeretem még mindig, nem tudnék benne bízni, és meg mert nagyon félek ettől az egésztől.

De első lépésként szerintem, ha nem vagytok ismerősök jelöld be, vagy instán kövesd be, ha visszajelöl/követ akkor egy kis idő után nyugodtan ráírhatsz. Csak ne rögtön. Inkább várj pár hetet, hogy tisztázni tudja magában a dolgokat. De ezt magamból kiindulva tanácsolom, nem tudom, hogy veletek mi volt, de ha lesz a névnapja vagy szülinapja vagy lassan ugye jön a karácsony, írj neki ezzel kapcsolatban.

2019. nov. 10. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:

#3!

Márpedig, ha újra összejönnétek, csak akkor lehetne működőképes a kapcsolat, ha meglenne a feltétel nélküli bizalom. Ez az egyik tartópillére a kapcsolatnak, de szerintem nem mondok vele újat úgysem.

Ránézten facebookon, még mindig együtt van azzal, akivel a szakításunk után összejött. Azt gondoltam, hogy csak gyógykapcsolat, aztán az is lehet, hogy mostanra komolyra fordult a dolog. Ha a volt barátnőm boldog vele, akkor én semminek sem akarok az elrontója lenni. Hiába, hogy a csávó tudott rólam, mégis rányomult, amikor hullámvölgybe került a kapcsolatunk. Én nem tennék ilyet.

Szóval nem fogom megkeresni mostanában, talán majd inkább később.

2019. nov. 10. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Igen tudom, hogy a bizalom az egyik alappillére egy kapcsolatnak, és ez az én részemről hiányzik, és nem tudom, hogy újra meg lesz-e valaha. Durva, hogy 2 év 0 kommunikációval még mindig előjönnek az érzések, érzelmek.

Nem tudtam, hogy utánad lett kapcsolata, és még mindig tart, abban az esetben nem érdemes keresni. Sajnálom, hogy így alakult. A legrosszabb érzés amikor egy harmadik bepofátlankodik a kapcsolatodba és a másik ráadásul még vihető is. Próbáld meg magadban rendezni a dolgokat és elengedni és ismerkedni. 🙂

2019. nov. 10. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:

3#!

Akkor először is újra fel kell építeni a bizalmat. Addig inkább csak úgy beszélgessetek, mintha újra ismerkednétek. Legalábbis ezt bizalom újraépítése folyamatot ehhez hasonlítanám. Csak úgy beszélgessetek szerintem, mint ismerősök. Talán jó lenne tudni a szándékait, komolyak-e.

Szerintem semmi baj vele, hogy ennyi idő után is előjönnek az érzések. Kötődsz hozzá. Sokat jelentett neked.

Én azért még tényleg szeretném megkeresni őt valamikor.

2019. nov. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!