Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett már nektek valaki annyira képen, hogy megkerestétek élőben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 20:06
2/5 anonim válasza:
Nem. Sosem megyek a faszik után.
Az, hogy ismerek valakit, és mutat magáról egy ezer év4es képet és az tetszik pl. a mimika, vagy a beállítás, az teljesen más kategória.
De hogy egy random vadidegen ember után én menjek, olyan pasi nem született a földre még:DD
3/5 anonim válasza:
Élőben tetszett meg nemrég valaki, és gondoltam rá, hogy megkeresem, de sajnos a közösségi oldalon nem találtam, a száma megvan, de én nem fogom ezért zargatni. Ráadásul én vagyok a nő.. szóval sajna itt megszakadt a történet.
4/5 peca1000 válasza:
90-es évekbe volt egy csaj, tablón láttam a képét, és nagyon megtetszett.
A tabló alapján tudtam meg a nevét, és hogy hova járt suliba.
Évekig kerestem, mire kiderítettem hol dolgozik.
Elmentem oda, megtaláltam, elhívtam volna randira, de volt már pasija.
Ettől függetlenül boldog voltam, hogy megtaláltam, és beszèlhettem is vele. :)
5/5 anonim válasza:
Igen. You tuben talaltam. Tancol. Megkerestem es csokoloztunk. Eszmeletlen jo volt.
En vagyok a no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!