Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukás után megkerested...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukás után megkerested megint a szeretőd?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 13:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
69%
Engem még 1.5 évig keresett utána a pasi. Sőt lebukás után 3 nappal is találkoztunk.
2022. jan. 27. 13:39
 2/38 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. jan. 27. 13:41
 3/38 A kérdező kommentje:
És második lebukás után?
2022. jan. 27. 13:41
 4/38 anonim ***** válasza:
87%
Az első után találkoztunk, utána én nem akartam már.Attól függ ha a pasinak jó volt a szex keresni fogja(csak ügyesebb lesz) , mivel otthon nem jó.
2022. jan. 27. 13:43
 5/38 A kérdező kommentje:

Az is lehet, hogy az elso lebukas utan mar jo lesz aszex otthon es apasi nem keresi tobbet a szeretot...

Szerintetek?

2022. jan. 27. 13:52
 6/38 A kérdező kommentje:

Mert afeleseg osszeszedi magat.

Meg mert mindketten meg akarjak javitani akapcsolatukat.

2022. jan. 27. 13:53
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Kitárt, mitől lenne jó?

Te a feleség vagy? Fogadd el,vagy tedd ki, mert megváltozni nem fog. Az enyém még akkor is keresett mikor terhes volt a felesége mikor meglett a baba, aki olyan az bizony olyan marad.

2022. jan. 27. 13:55
 8/38 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a szereto elott a feleseg mar nem is tekintett ugy a ferjre, mint a vágy targyara, el is felejtette, hogy ő egy ferfi, de a lebukas utan elkezd mas szemmel nézni rá, újra férfinak tekinti és máskepp néz rá, mint azelott, o is megkivanja...

Szerintetek?

2022. jan. 27. 13:57
 9/38 A kérdező kommentje:

Szóval szerinted kizart, hogy utána jobb legyen otthon aszex?

Azert gondolom,hogy jobb lesz, mert afeleseg raebred, hogy mennyire kivanatos aferje, amit talan az evek soran mar el is feljtett. Merthogy egy masik no, aszereto ennyire kivanja az o ferjet. Hirtelen felertekelodik aszemeben aferj, mint jo pasi...

2022. jan. 27. 14:00
 10/38 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem, azért kívánatos a férj mert félredugott? Inkább szánalmas.
2022. jan. 27. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!