Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lebukás után megkerested...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebukás után megkerested megint a szeretőd?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 13:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

Ne altasd magad, kerdezo. Lebukas utan a bizalom sem lesz ugyanolyan. Ha elotte sem kivanta, utana inkabb maximum valami undort fog erezni. Es legbelul tudja, hogy ujra es ujra meg fogja ot csalni.. csak tenyleg ugyesebben.

Elso, masodik, de még harmadik lebukas utan is ujra kalandoznak 99%-ban

2022. jan. 27. 14:03
 12/38 A kérdező kommentje:

Ugy gondolod?...🤔

Úgy értem, hogy afeleseg ráébred, hogy nem csak egy lakoótárs a férje, hanem egy kívánatos valaki. Akiert lehet rajongani. A szereto rajongott erte, tehat ... hogy is mondjam...hirtelen rájon afeelseg, hogy milyen jo pasija van, hogy másnak mennyire kellene az ő férje... és akkor neki is kell hirtelen,o is elkezd mas szemmel nezni ra, o is elkezdi megkivanni, jobban szeretni, megbecsulni.

2022. jan. 27. 14:05
 13/38 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló, de a megcsalások után a férj 90%-ban a feleséget választja...akkor hiába választja afeleséget, nem lesz már jó akpcsolatuk?

De ezt nem lehet egyertelmuen kijelenteni,minden esetben. Allitolag ha mindketten akarjak, jo lehet akapcsolatauk, meg jobb, mint amegcsalas elott volt.

Vagy ezt csak a párterapeutak hangoztatjak, magukat reklamozzak?

2022. jan. 27. 14:09
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok. Nagyon ritkan maximum. A kivetel erositi a szabalyt. Bar en is magambol indulok ki, en ezutan csak undort ereznek es becsapottsagot.

Altalaban azert valasztjak az asszonyt, csaladot, mert ugy kenyelmes neki. Biztos pont, osszetarto erok (gyermek, hitel, kozos haz stb)

2022. jan. 27. 14:14
 15/38 A kérdező kommentje:
Én is azt olvastam ,hogy nagyon ritkán lehetséges, hogy jo lesz akpacsolat utana. Nagyon sok minden kell hozza. Es meg akkor is kicsi ra az esely...
2022. jan. 27. 14:18
 16/38 A kérdező kommentje:

Mi van ,ha aferjet elcsabitotta az abizonyos szereto, aferj nem kalandozott, nem keresett semmit?

Es lebukas utan pedig oszinten megbanja.

2022. jan. 27. 14:20
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
16.ne legyél naív.
2022. jan. 27. 14:21
 18/38 anonim ***** válasza:
84%

2 hét nyugi aztán folytattuk. Többet találkoztunk utána, mert otthon mindig hiszti volt

N

2022. jan. 27. 14:26
 19/38 A kérdező kommentje:
Naív lennék? Én hiszek az őszinte megbánásban.
2022. jan. 27. 14:30
 20/38 anonim ***** válasza:
88%
Akkor mi a kérdés?
2022. jan. 27. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!