Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez számotokra milyen mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számotokra milyen mértékben számít megcsalásnak? Érezhet egyáltalán szerelmet és tisztelet irántam a barátom?

Figyelt kérdés
A barátommal 6 éve vagyunk együtt, 3 eve jegyesek. 4 évvel ezelőtt egy barátja által egy társaságba kerültünk egy lánnyal, sokat mentünk ki együtt bulizni. Mar akkor láttam, hogy nagyon tetszik neki, kommunikált is vele es meg is utaltam azt a lányt, de elengedtem... most vallotta be egy közös barátunk, hogy 3 évvel ezelőtt az a lany visszajött abba a városba, ahol élünk, a barátom barátjánál lakott es ott újra találkoztak. En persze nem voltam ott. Az a közös barátunk most vallotta be, hogy a barátom teljesen rá volt kattanva, főzött neki, flörtölt vele, ittak, majd ez az egesz odáig fajult, hogy a barátom lefektette a csajt a kanapéra, levette róla a felsojet es egy órán keresztül masszirozta a többiek szeme láttára... állítólag a csaj állította le, amikor már durvult volna a dolog... sőt durvult is, mert a kozos barátunk, aki elmondta ezt a egészet azt is látta, hogy a barátom a kezeivel már elől volt, úgy értem a lány ágyékánál egy darabig és a lány akkor mondta hogy elég. Es a barátom közben meg is jegyezte hogy milyen gyönyörű a feneke... ha kettesben vannak, tudjuk mi lett volna a vége. Sőt, a barátom meg is akarta csókolni es ezt is a többiek előtt...konkrétan megmondta neki hogy meg akarja csókolni. nem is értem hogy lehet ilyen hülye. Legalább csinálta volna titokban. Ez nektek megcsalasnak minősül? Egy nagyon gyönyörű lányról van szó, ezt elismerem, de nem tudom mit tegyek...

2022. jan. 16. 19:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
Egyértelmű megcsalás. Akárhány éve történt, akkor is az, és én azonnal szakítanék. Semmilyen szinten nem tolerálom a hűtlenséget...minek? Úgyis megtenné újra.
2022. márc. 30. 15:33
 32/39 anonim ***** válasza:

Ez durvább szerintem, mint ha lefekszik valakivel, a nyilvános megalázás faktor miatt.

Kár hogy csak most mondta el az a barát, mert sok évet megspórolhatott volna neked.

Nem, nem szeret teged, aki ilyet csinál. Mindig lesz nálad szebb nő, akkor azokkal automatikusan megcsalhat, vagy hogy gondolkodsz?

2022. márc. 30. 19:42
 33/39 anonim ***** válasza:

“ de mégsem ő mászott rá a barátomra,”

És hagyta magát fogdosni.

Na, menj a fenébe, még véded is.

Neked semmi tartásod, semmi önbecsülésed nincs.

2022. márc. 31. 01:26
 34/39 A kérdező kommentje:

En olyan sok megcsalast láttam már magam körül, nem gondoltam hogy ez mindeki szerint ennyire egyértelműen durva dolog lesz…

Persze szerintem is az.

Csak az is biztos hogy a kapcsolatok/házasságok 80 százalékában történik megcsalás. Látom magam körül

2022. ápr. 3. 00:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Ettől még nem válik elfogadhatóvá a dolog.
2022. ápr. 3. 06:18
 36/39 anonim ***** válasza:
Ha a kérdés kiírása óta még vele vagy, akkor úgy kell neked :)
2022. ápr. 3. 08:55
 37/39 anonim ***** válasza:
Azért van annyi megcsalás, mert rosszul választanak párt, és/vagy mert kényelemből, félelemből, társadalmi elvárások, időfaktor miatt együtt maradnak olyannal, akiről tudják, hogy nem hozzájuk való. TE dönthetsz másként, nem kötelező elpazarolni az életed, csak mert mások is xar kapcsolatban vannak.
2022. ápr. 3. 13:04
 38/39 anonim ***** válasza:

😂😂😂 hat azért elég kreatív a barátod ha nőkről van szó meg kell hagyni, ezt így kifundalni nem kis meló lehetett :DDD

Bocsi de én ebbe bele is őrűlnek ha ez így kiderülne

Ez sokkal rosszabb mintha elkapott volna vmi átlag kiscsajt a buliban és 5 perc alatt megdugja a wcben…

Egy évet várt erre a nőre és ahogy újra látta ilyen módon lecsapott rá azonnal

Ez 1000x intimebb dolog volt mint egy érzelemmentes szex…

Pláne egy olyan nővel aki ennyire tetszett neki hogy előtted is kimutatta…

Meg ugye lett volna ott durva szex is ha kettesben vannak és a csaj belemegy…sőt lehet meg el is hagyna érte, ez csak a csajon múlt

Te csak azért vagy neki hogy ne legyen szingli de nem szeret és főleg nem tisztel

Ki tudja lehet most is arról a nőről álmodozik, sőt szinte biztos…

Ilyen intim módon kiszolgálta a not csak hogy hozza érhessen… szerinted mennyire lehetett kiéhezve rá? Te jó eg

2022. nov. 6. 12:37
 39/39 anonim ***** válasza:

Hihetetlen mennyi ilyen megcsalásnak számít kérdés van.

Ez kb a 20. a sorban

Egy simogatás is megcsalás. Hol éltek ti emberek?

Mellesleg amellett hogy a párod így elveszti a kontrollt, valójában hatalmas önkontrollja is van

Férfiként mondom, hogyha én ebben a szituban nem dughattam volna halálra azt a nőt, akit egy éve ennyire akarok, ott robbantam volna fel.

Abban is biztos lehetsz hogy a palid ezek után még minimum egy hónapig erre a nőre verte otthon, vagy rá gondolt miközben veled volt.

De azon sem csodálkoznék, ha napokig hozzád sem akart volna érni, ebben az időben.

Így volt, nem igaz?

Nem tudjátok ti nők, hogy mi van a mi fejünkben, ha ennyire akarunk egy szép nőt. Az elmondásod alapján az volt, bár ezt anélkül is tudom, csak egy nagyon bomba nő képes ilyen hatással lenni ránk.

Gondolom a palid is jóképű kategória, mert a nők ilyet csak a tökéletes genetikának engednek.

Kemény sztori, mint tapasztalt womanizer mondom, hogy a palid olyan mint én, tudom mit érez, veled azért van hogy legyen kapcsolata, de ez a nő még a mai napig izgatja.

2023. szept. 5. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!