Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak én érzem ezt ellentmondás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt ellentmondásosnak egy kicsit?

Figyelt kérdés

Adott egy lassan 50 éves nős férfi. Többször megcsalta már a feleségét, és most sem visszakozna, ha úgy adódna a helyzet. DE mégis olyan csodálattal beszél a nőkről, mondván a nők a legszebbek ezen a világon, a legcsodálatosabb teremtések, egy nőt tisztelni és becsülni kell, nélkülük nem teljes az élet stb. Számára undorító az a férfi, vagyis nem is minősül férfinek az, aki megüt egy nőt és egyesével vágná le az ujjait annak, aki ilyet tesz. Ezt csak én nem tudom hova tenni? Egy részről csalja össze-vissza a feleségét, a másik oldalon meg csodálja a nőket. Ha ennyire szereti és elvileg tiszteli, csodálja a nőket, akkor miért csalja meg a saját feleségét?? Egyébként egy nagyon jó fej, kedves és segítőkész emberről van szó, de ezt akkor sem tudom hova tenni. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleg saját tapasztalatra.

Egyébként mikor erről volt szó, legszívesebben megkérdeztem volna, hogy mégis miért mondogatod, hogy ennyire becsülöd és imádod a nőket, ha egyszer a feleségedet is csalod folyton, de nem mertem ezt így megmondani, kissé kínosnak éreztem volna.

22L

2016. ápr. 16. 18:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Álszent. Más szó nincs rá.
2016. ápr. 16. 18:28
 2/24 anonim ***** válasza:
65%

mert a női nem csodálata nem csak a feleségére terjed ki.

erről az "ex" jut eszembe, aki azt mondta nekem, hogy neki akkora a szíve,hogy mindenki belefér. :D

pf.

2016. ápr. 16. 18:29
 3/24 anonim ***** válasza:
18%
Véletlenül nem politikus az illető? Ők szoktak ilyeneket csinálni, tisztelet a kivételnek.
2016. ápr. 16. 18:39
 4/24 Kenzo Tenma ***** válasza:
Azért csalja meg a feleségét, mert nem működik már köztük a kapcsolat. A nőkről meg azért ömleng, mert be akar nálad vágódni.
2016. ápr. 16. 18:43
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem politikus :D

Igen, amúgy nekem is az álszent és képmutató szavak ugrottak be, de úgy alapjáraton meg nem tűnik ilyennek, de ez csak egy dolog. Akkor előfordulhat, hogy én ismertem kicsit félre és nem is az a nagyon kedves és normális férfi, akinek eddig mutatta magát?

Lehet túlkomplikálom, meg amúgy tegnap láttam egy videót arról, hogy mennyire félre tudjuk ismerni az embereket és akiket már hosszú évek óta ismerünk és egy normális embernek gondolunk, valóban egy aljas, szemétláda, bocsánat a kifejezésért. A videóban is ez volt, a nő ismerte a pasit több, mint 20 éve, egymásba szerettek, majd a házasságuk után 1 évvel kapott egy telefont a nő, miszerint a "férje" megerőszakolta a 15 éve lányát. Engem az ilyen annyira meg tud rendíteni. Ennek kapcsán merült fel amúgy bennem a kérdés, hogy mi van tök más az igazság, mint amit mutat kifelé mutat. Tudom abszurd egy ilyen videó alapján ilyesféle feltételezésekbe bocsátkozni..

2016. ápr. 16. 18:48
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Jajjj, ez annyira tipikus... ahogy az egyik előző is írta: ő a világ összes nőjét "imádja" és "tiszteli", nem csak a feleségét. Amúgy figyeld meg, ha másik félrekefélővel hoz össze a balsors, ugyanezt a fals dumát fogja nyomatni, de amíg mondja, addig még ő is elhiszi, ezért olyan őszinte (mert tudom, hogy baromi őszintén meg átéléssel tudják ezt mondani). Vicc. Ez a hatalmas tisztelet a nők iránt amúgy lefordítva magyarra annyi, hogy tiszteli a mellüket, a seggüket, meg a pinájukat. Figyeld meg, hogy hogy viszonyul egy átlagos, vagy csúnyácska nőhöz: úgy tűnik el ez a fene nagy tisztelet, mintha ott se lett volna. Ez a nagy csodálat nem a női nemnek szól, hanem azoknak a nőknek, akik bejönnek neki, akiket megdugna, ha tehetné (és egy részüket meg is dugja). Amúgy meg nyugodtan kérdezd meg tőle, h ha annyira tiszteli a feleségét, miért is csalja orrba-szájba. Mondom a válaszát: "Kérlek, ő a feleségem. Túlságosan tisztelem őt ahhoz, hogy olyanokat tegyek meg vele, amiket a többi nővel teszek. Nehogymár azzal a szájjal csókolja meg a gyermekeinket." (Ha téged is épp fűz, akkor nem biztos, hogy ez lesz a válasz).
2016. ápr. 16. 18:58
 7/24 anonim ***** válasza:
36%

6-os

A Csak egy ki pánik c. filmből idézve nem lesz hitelesebb a gyűlöleted.

Amúgy nem értem a felháborodást.

A faszi bevallottan rajongója a női nemnek és hódol is az élvezeteknek. Nincs ebben ellentmondás.

Vagy azt hiszitek, hogy egy 50 éves nő az olyan csodálatos teremtés?

Hát nem, szóval érthetően feszesebb, frissebb hús után néz. Ha mellette szereti az asszonyt, sztem nincs ezzel baj.

Vagy mondhatnám stílusosan reflektálva hatosra, hogy "Ha lemondunk a vágyainkról, épp azt tagadjuk meg, ami emberré tesz"...

P.S: Amíg nem kapom meg a 0%-omat, nem vagyok hajlandó újra válaszolni ide ;)

2016. ápr. 16. 19:05
 8/24 anonim ***** válasza:
7-es, mi értelme van úgy együtt lenni valakivel, ha megcsalod?
2016. ápr. 16. 19:08
 9/24 A kérdező kommentje:

#6: Mondasz valamit, erről az oldalról még nem közelítettem meg, mármint hogy ezt a nagy nők iránti tiszteletet valójában csak a neki tetsző nők iránt "érzi". Na meg hát ha már úgyis olyan csodálatosak vagyunk mi nők, akkor miért ne próbálhatná fel a felesége mellett még pár másikat is...

De nyilván nem részletezte, csak többször hangoztatta azt, hogy ő mennyire becsüli és tiszteleti az összes létező nőt.

#7: "A faszi bevallottan rajongója a női nemnek és hódol is az élvezeteknek. Nincs ebben ellentmondás. "

Szerinted nincs abban ellentmondás, hogy elvileg tiszteli a nőket, ám de a feleségét, akivel összekötötte az életét, többször is megcsalta és meg is csalná, ha úgy adódna? Hát akkor szerintem nem vagy teljesen tisztában a szó jelentésével. Én elhiszem azt, hogy egy 50 éves nő teste nem olyan már, mint egy huszonévesé és hogy "ráunt" az asszonyra huszonév házasság után, de nekem ilyenkor az lenne a normális, hogy szépen elváll és akkor hódolhat a nőimádatának. Vagy akkor legalább ne adná elő, hogy mennyire nagyra tartja és becsüli a nőket.

2016. ápr. 16. 19:26
 10/24 anonim ***** válasza:

9-es

Azt úgy írják, hogy "elválik".

Nincs igazad, túl sarkosan nézed.

Valóban úgy véled volna realitása annak, hogy 50 évesen elváljon, mert "szerinted az úgy tisztességes"?

Még a saját asszonya sem hiszem, hogy egyet tudna érteni veled, mert ki a fene fog vele kezdeni majd?

50 éves nő korosztálya kb a 60+ férfiak, akiknek az aránya kn, harmada, mint a nőké, ráadásul majdnem mind házas is.

Inkább, némi opportunizmussal felpimpelve, de azt fogja mondani, hogy hegesztgesse az imádott nőket, de jöjjön haza mindig és egyék meg együtt a jó kis csirkefarhátot, ahogy az elmúlt 30 évben mindig is tették.

Olyan kis fura nekem nőktől olvasni ezt az erőltetett ragaszkodást különféle "elvekhez", mikor szinte alig van másik olyan eset, ahol ne a "szívére hallgatna" egy nő, szemben holmi absztrakt erkölcsösködéssel.

2016. ápr. 16. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!