Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt ellentmondásosnak egy kicsit?
Adott egy lassan 50 éves nős férfi. Többször megcsalta már a feleségét, és most sem visszakozna, ha úgy adódna a helyzet. DE mégis olyan csodálattal beszél a nőkről, mondván a nők a legszebbek ezen a világon, a legcsodálatosabb teremtések, egy nőt tisztelni és becsülni kell, nélkülük nem teljes az élet stb. Számára undorító az a férfi, vagyis nem is minősül férfinek az, aki megüt egy nőt és egyesével vágná le az ujjait annak, aki ilyet tesz. Ezt csak én nem tudom hova tenni? Egy részről csalja össze-vissza a feleségét, a másik oldalon meg csodálja a nőket. Ha ennyire szereti és elvileg tiszteli, csodálja a nőket, akkor miért csalja meg a saját feleségét?? Egyébként egy nagyon jó fej, kedves és segítőkész emberről van szó, de ezt akkor sem tudom hova tenni. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, esetleg saját tapasztalatra.
Egyébként mikor erről volt szó, legszívesebben megkérdeztem volna, hogy mégis miért mondogatod, hogy ennyire becsülöd és imádod a nőket, ha egyszer a feleségedet is csalod folyton, de nem mertem ezt így megmondani, kissé kínosnak éreztem volna.
22L
Szereti a nőket.
Tehát pont akkor lenne ellentmondas ha nem csalná az asszonyt.
Nem érted a logikáját? :D
Egy ferfiagy semmit nem bonyolit tul, mint itt ahogy latom hogy kilometernyi elemezgetes lett belőle :D
19-es tök jót írt, nem tudhatod mi van a felszín alatt. Viszont ebből adódik az örök igazság, hogy a legtöbb ember mindig beéri a legkevesebbel sajnos munka, párkapcsolat, barátok, élet terén is.
Ez a csávó simán elválhatna és boldog lehetne valaki mással, ha lenne hozzá töke de inkább kényelmesen csalja a nejét és esetleg a gyerekre hivatkozva ül a házasság langyos hugyos vizében.
Megcsalásról ahogy én látom...van aki hűtlen típus és van aki nem. Én mindig kiderítem ezt az adott lányról, ha már csalta meg párját, én tuti nem járok vele. Nem azért mert félek, meg fogja tenni ha felmerül valamilyen szintű probléma a kapcsolatunkba...csak hasonló értékrenddel bíró nővel járok és kész és inkább hagyjuk a felesleges köröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!