Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki én, vagy jöjjön rá magától? (kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Párommal régóta együtt vagyunk, és 2 hónappal ezelőtt mutatott be az egyik haverjának, aki akkor költözött haza egy másik városból. Szóval akkor találkoztam vele először. És a barátnőjével is. A barátnőjével egyből megtaláltuk a közös hangot, mondhatni egyből barátnők lettünk. Szóval így négyesben találkoztunk néhányszor. Aztán 1 héttel ezelőtt szórakozni mentünk, de a barátnője nem tudott jönni. De a srác jött és összeismerkedett egy csajjal, akivel le is lépett. Mondtam a srácnak, hogy ekkora szemét nem lehet, erre ő csak annyit mondott, hogy ne mondjam el a barátnőjének! Teljesen felháborodtam, hogy oké. akkor szakíts vele, vagy mondd meg neki. Erre párom meg azt mondta nekem hogy ne avatkozzak bele, nem az én dolgom. Majd ők megoldják. Felnőtt emberek. Eltelt egy hét, de még mindig nem mondott semmit a barátnőmnek. Szerintem nem is fog. Most ha elmondom neki, akkor a páromat sértem meg, ha meg nem akkor falazok a szemét pasinak, és átverem a barátnőmet. Mi lenne a jó megoldás. Egyébként csak feltételezem, de szerintem nem ez volt az első megcsalás.2016. febr. 29. 20:16
1/5 anonim válasza:
Névtelen levél? Viccen kívül rosszkor voltál rossz helyen. Kérdés ha feldobod a haverját a barátod nem fog-e szakítani veled. Ha nem akkor mond El a barátnõdnek.
2/5 anonim válasza:
Ha beleütöd az orrod a más dolgába, hamar be lesz verve.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztos nem szakítana velem, de biztos megsértődne.
Az bánt, hogy ők haverok már régóta, én meg a csajjal csak 2 hónapja.
Lehet páromnak kéne vele beszélni, de ő nem akar belefolyni.
Én meg nem bírok a csaj szemébe sem nézni.
Most akkor kerüljem mind a kettőt!
Kiborító.
Tényleg rosszkor voltam rossz helyen.
2016. febr. 29. 20:37
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne avatkozz bele. Nem is biztos, hogy a lány hinne neked. Ha a srác kimagyarázná a dolgot, akkor mindenki rád haragudna. Ha megismétlődik a dolog, akkor szólj neki, de úgy, hogy legyen bizonyítékod is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es. Én is gondoltam erre, de mostmár én is egyetértek. Nem mondom el.
Kicsit megkönnyebbültem.
Csak a találkozástól félek, hogy-hogy nézzek a csaj szemébe.
2016. márc. 1. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!