Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan érjem el hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy újra nagyon szeressen ne csak kicsit és hogy el felejtcse amit tettem?

Figyelt kérdés
én nagyon szeretem de elkövettem egy hibát egyszer nagyon össze vesztünk és egy másik pasit megcsokoltam de a családot nem szeretném feladni mert van egy szép 5 hónapos kislányunk nem tudja elfelejteni azt az egy csókot pesig nem jelentett semmit csak őt szeretem segítsetek férfiak hogy látjátok megbocsátható
2015. okt. 12. 16:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%

Főbe lőtte magát a helyesírási szótáram...

Én tuti nem bocsátanám meg, hogy nem tudsz értelmes, különálló mondatokat írni.

Egyébként meg rossz kategória.

2015. okt. 12. 16:37
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
"felejtcse" :) Ez mindent visz!
2015. okt. 12. 16:38
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel hogy hogy nagy a szád hogy tudok e írni vagy sem!!
2015. okt. 12. 16:39
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha megbántad,s többé nem csalod meg egyszer sem,akkor talán..
2015. okt. 12. 16:40
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező! A te pasid, csak te tudhatod, hogyan lehet rendezni vele a konfliktust. A te fejedben mi volt, amikor egy másik pasival csókolóztál?
2015. okt. 12. 16:41
 6/25 A kérdező kommentje:

Feladtam mindent annyira megbántam csak egy rossz lépéa volt megbeszéltük nem beszélek mással csak nem tudja el felejteni és fél hogy újra megteszem .

A kedves első kommentelőnek tusok helyesen írni csak telefonról elég nehéz

2015. okt. 12. 16:44
 7/25 anonim ***** válasza:

Én nem bocsátanám meg és a párom sem nekem.

Aki ezt meg tudja tenni, az nem szereti a párját, ha szeretné fizikai és lelki fájdalmat és kínzást érezne a mással való csók gondolatától is.

Az meg a másik, hogy aki egyszer megtette, máskor is megteheti.

A gyereknek sem az a jó, ha a szülei együtt maradnak úgy, hogy nem szeretik egymást, illetve csalják egymást.

Sokkal nagyobb trauma erre rájönni később, illetve ezzel a tudattal együtt élnie a szülőkkel egy fedél alatt.

2015. okt. 12. 16:49
 8/25 anonim ***** válasza:
Te elfelejtenél egy ilyen dolgot? Ha fordítva történt volna, mit tennél most?
2015. okt. 12. 16:51
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

Időt kell neki adni, ilyet (ráadásul úgy hogy még kisbabátok is van) elég nehéz megbocsátani (én nem is tenném).

A "felejtcse" túl van azon a ponton, amit a telefonra lehetne fogni. Ennél a telefonok okosabbak.

2015. okt. 12. 16:52
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

"megbeszéltük nem beszélek mással csak nem tudja el felejteni és fél hogy újra megteszem"

Akkor az első fontos lépéseket megtetted, bevallottad, megbeszéltétek. De hát azért azon ne csodálkozz, ha megrendült a bizalma, légy türelemmel és próbáld finom női praktikákkal visszaszerezni a bizalmát. Te hogy éreznél, ha megtudnád, hogy ő más nővel csókolózott? Biztos te se tudnád csak úgy egy "bocsi" után elfelejteni varázsütésre.

2015. okt. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!