Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra nagyon szeressen ne csak kicsit és hogy el felejtcse amit tettem?
Főbe lőtte magát a helyesírási szótáram...
Én tuti nem bocsátanám meg, hogy nem tudsz értelmes, különálló mondatokat írni.
Egyébként meg rossz kategória.
Feladtam mindent annyira megbántam csak egy rossz lépéa volt megbeszéltük nem beszélek mással csak nem tudja el felejteni és fél hogy újra megteszem .
A kedves első kommentelőnek tusok helyesen írni csak telefonról elég nehéz
Én nem bocsátanám meg és a párom sem nekem.
Aki ezt meg tudja tenni, az nem szereti a párját, ha szeretné fizikai és lelki fájdalmat és kínzást érezne a mással való csók gondolatától is.
Az meg a másik, hogy aki egyszer megtette, máskor is megteheti.
A gyereknek sem az a jó, ha a szülei együtt maradnak úgy, hogy nem szeretik egymást, illetve csalják egymást.
Sokkal nagyobb trauma erre rájönni később, illetve ezzel a tudattal együtt élnie a szülőkkel egy fedél alatt.
Időt kell neki adni, ilyet (ráadásul úgy hogy még kisbabátok is van) elég nehéz megbocsátani (én nem is tenném).
A "felejtcse" túl van azon a ponton, amit a telefonra lehetne fogni. Ennél a telefonok okosabbak.
"megbeszéltük nem beszélek mással csak nem tudja el felejteni és fél hogy újra megteszem"
Akkor az első fontos lépéseket megtetted, bevallottad, megbeszéltétek. De hát azért azon ne csodálkozz, ha megrendült a bizalma, légy türelemmel és próbáld finom női praktikákkal visszaszerezni a bizalmát. Te hogy éreznél, ha megtudnád, hogy ő más nővel csókolózott? Biztos te se tudnád csak úgy egy "bocsi" után elfelejteni varázsütésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!