Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra nagyon szeressen ne csak kicsit és hogy el felejtcse amit tettem?
Figyelt kérdés
én nagyon szeretem de elkövettem egy hibát egyszer nagyon össze vesztünk és egy másik pasit megcsokoltam de a családot nem szeretném feladni mert van egy szép 5 hónapos kislányunk nem tudja elfelejteni azt az egy csókot pesig nem jelentett semmit csak őt szeretem segítsetek férfiak hogy látjátok megbocsátható2015. okt. 12. 16:31
11/25 anonim válasza:
mindennapi életben lehet cselekedetekkel bizonyítani, hogy megbántad. ha mindig kedveskedsz neki, és a családi életből kiveszed szépen a részedet, akkor elfognak benne oszlani a kétségek. lehet, hogy ez idő, de ha törekedsz rá, és látszik az igyekezet, akkor biztos túlteszi magát rajta...
12/25 A kérdező kommentje:
hát többé meg se fordul a fejembe és mindenki követhet el hibákat a lényeg próbálom kijavítani
2015. okt. 12. 16:54
13/25 anonim válasza:
Tedd fel magadban a kérdést, hogy mit éreznél, ha a párod tette volna ezt veled? Szerintem megalázónak tartja. És igaza is van. Mégis milyen kapcsolat az, ahol nem lehet megbeszélni a problémákat, te meg rögtön egy kis vita után más pasikat csókolgatsz? Ha nagyobb lett volna a vita, le is fekszel vele?
Egy kis off: telefonról is lehet helyesen írni, csak oda kell figyelni ;)
14/25 anonim válasza:
Mondd neki, hogy mivel összevesztetek, haragudtál rá és bosszút akartál állni, de nem volt jó és nagyon-nagyon megbántad a hülyeségedet. Meg fog bocsátani. Süssél finom süteményt ma este, és mondd el neki ezt.
15/25 anonim válasza:
Tedd meg azt a szívességet érte, hogy elmész egy helyesírási tanfolyamra. Meg fog bocsátani. :D
16/25 anonim válasza:
Neked egy csecsemő mellett másik fickón jár az eszed? Én nem bocsájtanm meg az biztos, raknálak ki azonnal, és keresnék egy normális nőt, akinek a családján jár az esze!
17/25 A kérdező kommentje:
aztán ő is megtette:/ és az sem érdekelt mert szeretem
2015. okt. 12. 16:59
18/25 anonim válasza:
Hát akkor meg tök mindegy, ő is, te is megtettétek, akkor éljetek nyílt kapcsolatban, mindenki mindenkivel, oszt jó napot! :D
19/25 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm akik normális választ adnak. elfogadom a kritikákat de ez már túlzás
2015. okt. 12. 17:05
20/25 anonim válasza:
"AMÚGY MINDENKI HIBÁZHAT ÉS NEM A PASIKON JÁR AZ AGYAM A BABA MELLET ."
1. Miért ordibálsz?
2. Nekem van egy 3,5 éves fiam, párszor vesztünk már össze a férjemmel a gyerek születése óta, de eszembe nem jutott ezért kockára tenni a családomat.
3. Te is megcsaltad, ő is megcsalt. Mit ne mondjak, szép, intelligens pár vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!