Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy újra nagyon szeressen ne csak kicsit és hogy el felejtcse amit tettem?
Figyelt kérdés
én nagyon szeretem de elkövettem egy hibát egyszer nagyon össze vesztünk és egy másik pasit megcsokoltam de a családot nem szeretném feladni mert van egy szép 5 hónapos kislányunk nem tudja elfelejteni azt az egy csókot pesig nem jelentett semmit csak őt szeretem segítsetek férfiak hogy látjátok megbocsátható2015. okt. 12. 16:31
21/25 A kérdező kommentje:
de jo hogy kép ernyőn keresztül azt látod ordibálok én inkább kihangsúlyozásnak nevezném de hát az te vagy
2015. okt. 12. 18:04
22/25 anonim válasza:
Kérdező, nem az a baj, hogy nem ismered a netikettet, előfordul, de ezek szerint az oldal szabályzatát sem ismered. Legközelebb szánj rá 5 percet és olvasd el mielőtt okoskodsz.
23/25 anonim válasza:
A csupa nagybetű nem hangsúlyozás, hanem ordibálás. Én tudom, de az én vagyok. :-)
24/25 anonim válasza:
13-as vagyok, nem tudom, miért lettem lepontozva. Szerintem normális választ adtam. Gondolj bele, mi fér bele egy kapcsolatba, és mi nem. Az egy dolog, hogy vannak férfi ismerőseid, esetleg barátaid. De nem létesítünk egyikkel sem testi kapcsolatot. Még szájon sem pusziljuk őket. Én ha valakit szeretek, akkor nem megyek máshoz sem egy vita alkalmával. 6 éve vagyok együtt a párommal, még meg sem fordult a fejemben ilyesmi. És együtt is élünk, gyerekünk is van. Ezt jól elszúrtátok.
És még valami: a bizalom a kapcsolat egyik fontos alapköve. Ha ez nincs, akkor a kapcsolat is megdöglött. Te azok után tudnál benne bízni, hogy megcsalt?
25/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó párt alkottok ti ketten együtt. Valószínűleg még egy hosszú és izgalmas házasság áll előttetek. Fontos a tolerancia és az elfogadás. Én úgy gondolom ismeritek a másik gyengeségeit és kiegészítitek azt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!