Mit tegyek azért, hogy szeressen?
A helyzet az,hogy leszbikus vagyok,anyum nem rég tudta meg.Azelőtt sem mutatta ki azt,hogy szeret,de mostanában... Akár milyen rosszat teszek,mindig mondja,hogy inkább magamban keressem a hibákat,mert van elég.Az interneten szoktunk veszekedni,hisz legtöbbször ott beszélek barátnőmmel,tehát ha nem dugja be,akkor rögtön rossz kedvem van.Ma épp azon duzzog,hogy mondtam mamámnak,hogy azért nincs jó jegyem,mert nincs internet,ami igaz is,mert,ha nem tudok beszélni párommal,akkor nem megy a tanulás.Úgy érzem nem ért meg és nem is szeret,de ez nekem annyira fáj.Mióta megtudta azóta alig beszél velem,ha beszélgetni akarok,akkor sose ér rám,pedig eddig mindig az volt a baja,hogy sose beszélünk eleget.Hol azért sírok,mert nem tudok eleget beszélni barátnőmmel,hol azért,mert nem érzem anyum szeretetét.
Ezen a héten végig elmosogattam,felmostam,porszívóztam,söprögettem,de neki ez sem elég,még többet akar. Játszottam és beszélgettem velük esténként,de ez se felel meg neki,nem tudom mit tegyek.
Mit tegyek annak érdekében,hogy kimutassa felém azt,hogy szeret? Hogy legyek jobb lánya???
17/L
Ne haragudj de ezen a mondatodon egy kicsit kiakadtam.
" hogy mondtam mamámnak,hogy azért nincs jó jegyem,mert nincs internet"
Én internet nélkül nőttem fel ahogy sok millióan mégis tudtunk tanulni. Ez egy üres kifogás. Ha az én lányom ezt hozná fel hogy ezért rosszak a jegyei, még a laptopját is kivágnám az ablakon.
A másik hogy írod hogy a héten takarítottál:: Csak a héten?? Csak mert ezt külön kiemelted.. Ezért dicséretet vártál volna?? 17 évesen nem segíteni kéne, hanem részt venni a mindennapi takarításban.
A leszbikusságodról inkább nem írok semmit.. Így olvasva ez is inkább egy hóbortnak tűnik mint komoly dolognak..
Komoly dolog,ő is tudja.
Nem csak akkor takarítok,csak azért emeltem ki,mert van 2 másik testvérem,akik sz@rt se csinálnak és feléjük jobban kimutatja.
Nem üres kifogás,nem megy a tanulás,ha nem tudok beszélni párommal,akkor csak sírok és úgy végképp nem megy. ://
természetes hogy szeretne beszélni a párjával és rossz neki ha nem tud
amúgy lehet hogy nektek sosem kellett prezentációt csinálnotok,kiselőadást stbt amihez kell net,de egyre gyakrabban van hogy a suliba kell csinálni ilyeneket,és hanganyagokat/képeket nehéz letölteni net nélkül,ez meg ugye hozzátartozik a tanuláshoz,úgyhogy nem üres kifogás
ha meg az ember nincs rendben lelkileg akkor persze hogy nem megy neki a tanulás,ülhetsz órákat a könyv felett bőgve,semmit nem használ
és ne te legyél jobb lánya
anyám is ilyen,vállalta hogy gyereket szül de nem gondolt bele hogy embert kap és nem egy forgatókönyv alapján működő valamit
nem a te hibád ha nem képes szeretni,ha szoktál neki segíteni és kedves vagy gyakorlatilag mindent megtettél amit megtehetsz,ha nem képes nyitni feléd akkor nem a te hibád a dolog
Eddig mindig 4-es,5-öst hoztam. Kihúzta a netet és 1-est 3-ast.
Anyum örökbefogadott minket,gondolom azt hitte,hogy mi leszünk a tökéletes család.
Húgom és öcsém semmit nem csinál itthon,ennyire se tanulnak mint én,de mégis jobban szereti őket és ez barátnőm előtt is így volt,nem tudom mi többet tehetnék. :(
Megértem, hogy tiniként minden a szerelem, de azért ha felnősz, akkor sem beszélhetsz folyton a pároddal, bármennyire is szerelmes vagy. Munkahely, egyetem ezt nem bírja el. És tudni is kell külön létezni, önálló, saját élettel rendelkező ember vagy, nem veszhetsz el ennyire egy kapcsolatban. De ez zárójeles megjegyzés volt.
Egy szülőnek nem mindig könnyű feldolgozni, hogy a gyereke homoszexuális, adj neki egy kis időt. Iparkodj a suliban (igen, akkor is kell tanulni, ha nem tudsz beszélni a barátnőddel, ez akaraterő és elhatározás kérdése), legyél továbbra is ilyen rendes otthon, és majd rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!