Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez számotokra milyen mértékben számít megcsalásnak? Érezhet egyáltalán szerelmet és tisztelet irántam a barátom?
off. Honnan valósi vagy, hogy azt a kifejezést használod, hogy kimentetek bulizni?
Nyilván megcsalás, de ennek 3-4 év elteltével nincs semmi jelentősége!
Nekem ez rosszabb mint egy megcsalás.
Ez megalázás a semmiért.
Egy sutyerák nyálcsorgatása a haverok előtt.
Nem az a legrosszabb az egészben,hogy megtette volna, hanem az,hogy egy olyan nővel akinek ez ilyenformán belefér.
Tudod van,amikor az ember belátja,hogy azért csalták meg mert a másik emberileg többet tud adni, mint én. Amikor belátom,hogy én nem tudok olyan lenni,akire ő vágyik.
Ez egy nagyon szar érzés,de idővel megértem és elfogadom.
De amikor ennyire ócska és olcsó a másik,aki miatt kockára teszi a kapcsolatot,ott nincs miről beszélgetni.
Szerintem neki mindegy hogy kivel lép félre,csak alkalom legyen.
Kiábrándító és szégyellnék hozzá tartozni.
Ilyen az, amikor megbánom, hogy valaha is közöm volt a másikhoz.
Mi az, hogy "milyen mértékben"? Ilyen nincs, valami vagy megcsalás, vagy nem. Ugyanolyan rossz az összes, kivéve persze ha bűntény áldozata lett, de az emberileg rosszabb, és traumatizálóbb annak, akivel történt.
A megcsalások viszont mind számítanak, elég nevetséges amikor ilyen-olyan kifogásokat gyárt a nép, hogy "márpedig az nem érvényes".
"most vallotta be egy közös barátunk" - csak neked, vagy a barátod előtt?
Hogy került ez egyáltalán szóba? Mi volt ezzel a célja? Igaz? Kérdezz rá a barátodnál, és mondd el neki, hogy milyen érzés volt ezt hallanod. Ha kell szembesítsd őket.
5ös, most mem védeni akarom a lányt, de mégsem ő mászott rá a barátomra, meg amúgy is mit számítok en neki? Én rá kevésbé haragszom.. amúgy engem is meglepett hogy ő is belement, mikor ismertem tudom, hogy nem feküdt le senkivel, szerintem nagyon bejohetett neki a barátom.
3, ezen meglepődtem, eredetileg budapesti vagyok, mindig is így használtuk.
9, csak nekem mert úgy érezte tudnom kell. A lányt már évek óta nem láttam, bar meg tuti álmodozik róla.
Őszintén én sem értem hogy mi volt a fejükben mikor ezt emberek előtt csinálták, szerintem annyira egymásra lehettek kattanva(főleg a barátom,) hogy elment az eszük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!