Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez számotokra milyen mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számotokra milyen mértékben számít megcsalásnak? Érezhet egyáltalán szerelmet és tisztelet irántam a barátom?

Figyelt kérdés
A barátommal 6 éve vagyunk együtt, 3 eve jegyesek. 4 évvel ezelőtt egy barátja által egy társaságba kerültünk egy lánnyal, sokat mentünk ki együtt bulizni. Mar akkor láttam, hogy nagyon tetszik neki, kommunikált is vele es meg is utaltam azt a lányt, de elengedtem... most vallotta be egy közös barátunk, hogy 3 évvel ezelőtt az a lany visszajött abba a városba, ahol élünk, a barátom barátjánál lakott es ott újra találkoztak. En persze nem voltam ott. Az a közös barátunk most vallotta be, hogy a barátom teljesen rá volt kattanva, főzött neki, flörtölt vele, ittak, majd ez az egesz odáig fajult, hogy a barátom lefektette a csajt a kanapéra, levette róla a felsojet es egy órán keresztül masszirozta a többiek szeme láttára... állítólag a csaj állította le, amikor már durvult volna a dolog... sőt durvult is, mert a kozos barátunk, aki elmondta ezt a egészet azt is látta, hogy a barátom a kezeivel már elől volt, úgy értem a lány ágyékánál egy darabig és a lány akkor mondta hogy elég. Es a barátom közben meg is jegyezte hogy milyen gyönyörű a feneke... ha kettesben vannak, tudjuk mi lett volna a vége. Sőt, a barátom meg is akarta csókolni es ezt is a többiek előtt...konkrétan megmondta neki hogy meg akarja csókolni. nem is értem hogy lehet ilyen hülye. Legalább csinálta volna titokban. Ez nektek megcsalasnak minősül? Egy nagyon gyönyörű lányról van szó, ezt elismerem, de nem tudom mit tegyek...

2022. jan. 16. 19:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
97%
Neked kell tudnod, mi fér bele. De ja, részemről ez kimeríti a megcsás fogalmát.
2022. jan. 16. 19:11
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
*megcsalás
2022. jan. 16. 19:11
 3/39 anonim ***** válasza:
23%

off. Honnan valósi vagy, hogy azt a kifejezést használod, hogy kimentetek bulizni?

Nyilván megcsalás, de ennek 3-4 év elteltével nincs semmi jelentősége!

2022. jan. 16. 19:34
 4/39 anonim ***** válasza:
96%
Lapát
2022. jan. 16. 20:05
 5/39 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ez rosszabb mint egy megcsalás.

Ez megalázás a semmiért.

Egy sutyerák nyálcsorgatása a haverok előtt.

Nem az a legrosszabb az egészben,hogy megtette volna, hanem az,hogy egy olyan nővel akinek ez ilyenformán belefér.

Tudod van,amikor az ember belátja,hogy azért csalták meg mert a másik emberileg többet tud adni, mint én. Amikor belátom,hogy én nem tudok olyan lenni,akire ő vágyik.

Ez egy nagyon szar érzés,de idővel megértem és elfogadom.

De amikor ennyire ócska és olcsó a másik,aki miatt kockára teszi a kapcsolatot,ott nincs miről beszélgetni.

Szerintem neki mindegy hogy kivel lép félre,csak alkalom legyen.

Kiábrándító és szégyellnék hozzá tartozni.

Ilyen az, amikor megbánom, hogy valaha is közöm volt a másikhoz.

2022. jan. 16. 20:09
 6/39 anonim ***** válasza:
93%
Hát bazdmeg ez mindenkinek kimeríti a megcsalás fogalmát jóember. Hülye kérdés, már ne haragudj.
2022. jan. 16. 20:11
 7/39 harebell ***** válasza:
87%
Szerintem is az teszi igazán megalázóvá a történetet, hogy nyíltan, a teljes baráti társaság előtt csinálta a dolgot. A megcsalás persze önmagában, kettesben és titokban is elég rossz lenne, de aki mások előtt így el tudja veszíteni a kontrollt és eszébe se jut, hogy ez hogyan csapódik le, az nem tisztel igazán. Engem teljesen kiábrándítana.
2022. jan. 16. 20:29
 8/39 anonim ***** válasza:
95%

Mi az, hogy "milyen mértékben"? Ilyen nincs, valami vagy megcsalás, vagy nem. Ugyanolyan rossz az összes, kivéve persze ha bűntény áldozata lett, de az emberileg rosszabb, és traumatizálóbb annak, akivel történt.

A megcsalások viszont mind számítanak, elég nevetséges amikor ilyen-olyan kifogásokat gyárt a nép, hogy "márpedig az nem érvényes".

2022. jan. 16. 20:31
 9/39 anonim ***** válasza:
93%

"most vallotta be egy közös barátunk" - csak neked, vagy a barátod előtt?

Hogy került ez egyáltalán szóba? Mi volt ezzel a célja? Igaz? Kérdezz rá a barátodnál, és mondd el neki, hogy milyen érzés volt ezt hallanod. Ha kell szembesítsd őket.

2022. jan. 16. 21:01
 10/39 A kérdező kommentje:

5ös, most mem védeni akarom a lányt, de mégsem ő mászott rá a barátomra, meg amúgy is mit számítok en neki? Én rá kevésbé haragszom.. amúgy engem is meglepett hogy ő is belement, mikor ismertem tudom, hogy nem feküdt le senkivel, szerintem nagyon bejohetett neki a barátom.

3, ezen meglepődtem, eredetileg budapesti vagyok, mindig is így használtuk.

9, csak nekem mert úgy érezte tudnom kell. A lányt már évek óta nem láttam, bar meg tuti álmodozik róla.

Őszintén én sem értem hogy mi volt a fejükben mikor ezt emberek előtt csinálták, szerintem annyira egymásra lehettek kattanva(főleg a barátom,) hogy elment az eszük..

2022. jan. 16. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!