Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez számotokra milyen mértékben számít megcsalásnak? Érezhet egyáltalán szerelmet és tisztelet irántam a barátom?
Én biztosan elbúcsúznék az ilyen baráttól!
Fogsz te találni ennél sokkal jobbat is, csak várd ki az idejét! Őt pedig felejtsd el végleg! Ne búsulj utána, nem éri meg.
Hűtlen volt, tehát nem számíthatsz rá az életben SOHA SEMMIBEN! Őszintén kell ez neked?! Ugye nem?!
Szerintem is megcsalás.
Ettől függetlenül miért most, 3 év után mondta el a barátja? Ez az ő részéről a legaljasabb sz...kavarás. Vagy mondta volna el akkor, néhány héten belül, vagy hallgasson örökre.
Huhh, ez félelmetes, ha ez a kérdés komoly..
Azén párom ahogy mondta, "meztelen nők is ugrálhatnának mellette", aki nem akar megcsalni és szereted, téged akar, az nem csal meg.
Ráadásul ez a viselkedés elég primitív, a nyílt tapizás. Meg le akarta smárolni..
Úgy csinálsz kérdező, mintha az mentséget jelentene a megcsalásra, hogy szép nővel tette. :D Nevetséges a gondolatmeneted.
Rám is hajtottak rám helyes pasik is, olyan is aki vonzó is volt, mégsem csaltam meg soha.. Te is tudod, hogy itt nem a pasidon múlt, hogy ténylegesen nem dugta meg, a másik, hogy aktívan lépett felé, flörtölgetett vele.
nem vagyok álszent, van olyan, h megtetszik más a párunk mellett, de akkor kerüljük és nem rámozdulunk.. Ember.
Szerintem döntsd el, hogy milyen életet szeretnél magadnak, és milyen férjet, családot.. Mert máskor is lesz szép lány a közelében, ha most sem volt kontrollja, te elhiszed h később lesz?
En nem keresem a mentséget… csak kilengeseim vannak azzal kapcsolatban hogy ez mennyire volt durva… ezért akartam mások véleményét hallani. Hogy lehetne ez a kérdés nem komoly? Miért találnék ki ilyesmit?
Nem jelent mentséget semmi, csak nyilván ha egy modell lany kerülhet a kezei közé, ott elhiszem hogy elveszti a fejét, plane hogy mar előtte is tetszett neki, és akkor is kimutatta mikor ott voltam. A pénztáros lányra gondolom már nem lett volna ilyen reakciója.
Nem tudom hogy egy férfi érezhet e valódi szerelmet és tisztelet egy a barátnője iránt, ha ezt így megcsinálja… ez a nagy kérdés bennem
Nézd, én pont ezt írtam...
Engem nem érdekel, hogy a sarki pénztáros csajt, vagy egy modell csajra nyáladzik. tetszeni tetszhet, de ez amit írsz, nálam qrva gáz kategória, én biztos kivágtam volna, mint macskát..
Ennyi erővel bárki megcsalhatná a párját bárkivel, aki iránt vonzalmat érez a párja mellett (is). Érted már?
Bár ez a te életed, én csak magamból indultam ki. Én ezen nem tudnák továbblépni. A haverod sem véletlenül mondta el.. Mert nem csak egy ártatlan dologról van szó. Mivel a menyasszonya vagy, gondolom neki legalább volt bűntudata a lapulásért.. Nem úgy, mint a kedves párodnak.
Ezért írtam, hogy döntsd el, hogy miylen emberrel fogod összekötni az életed. Xar lesz elvált 30-as 40-es anyukaként újrakezdeni mindent. Az ilyen később sem fog bírni a pötsével, ha ott lesz a kísértés.. Márpedig előfordul a kísértés időnként. Én csak ezt az oldalt szemléltettem neked, ezen gondolkodj el.
Ha viszont nem zavar és együtt tudsz vele lenni, vagy te nem tartod ezeket a fizikai dolgokat nagy dolognak, akkor nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!