Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik megcsalásmentes, kölcsönös tiszteleten és vonzalmon alapuló szerelem?
Kezdek teljesen reményvesztett lenni. Nem látok ilyeneket a környezetemben, hanem csak rengeteg negatív példát. Idealista vagyok ezek szerint?
20/L
Biztos van
Mondjuk a 60 évesek körében. :P
Én is így gondolom.
Egyedül a szüleim kivételek.
Mindenki más körülöttem elvál, szakít, félremegy.
Én is nem rég szakítottam, de inkább vagyok egyedül mint egy fos kapcsolatba.
Kicsit gáz, de valahogy ismerkedni sincs kedvem. Persze nem jó egyedül és nagyon vágyom egy normális szerethető lelkitarsra, aki viszont szeret, de ilyet úgyse talalok.
Na mindegy majd lesz egy kutyam vagy macskám nekem is.
Van, csak nem tart sokáig. A családunkban előfordult néhány sokáig tartó házasság, de egyiknél sem a kölcsönös tisztelet és vonzalom volt az összetartó erő, hanem a muszáj. Összekerültek a fiatalok csupasz p***ával, aztán muszáj volt tűrni egymásnak, mert ott a gyerek, az "ótépé", az építkezés - majd mire felnőtt a gyerek, kifizették a hitelt és felépült a ház és végre mehettek volna szabadon, már úgy megszokták egymást, hogy nem akartak válni.
Viszont ott, ahol igazi, romantikus filmekbe illő marha nagy szerelem volt, nagyon hamar tönkrement a kapcsolat.
Egyetertek.
Én már rajottem csak magamra számíthatok majd (megélhetés, betegség, lakásvasarlas)
6# reméljük hűséges is hozzád
Csak mert itt a gyakorin olvastunk sajnos már olyat is hogy mintaapa mintaferj, és szemrebbenes nélkül, folyamatosan csalta az asszonyt,ugy hogy nem nézte volna ki belőle és nem is gondolta volna róla soha az életbe.
De veled ne legyen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!