Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szerelembe lehet esni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szerelembe lehet esni a neten keresztül?

Figyelt kérdés

Kicsit félek, hogy ez lesz.

Pár napja megismertem valakit egy facebookos csoportból. Azóta beszélgetünk, míg csak ébren vagyunk. Nagyon jó társaság, érdekes, nagyon jókat beszélgetünk. Teljesen magával tud ragadni. Amikor erre rádöbbentem, nagyon megijedtem. Lehet szerelmesnek lenni így, a neten keresztül?

2020. máj. 23. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem ismered valójában azt az embert, nem találkoztatok élőben, így nem.
2020. máj. 23. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már nagyon sokan megkérdezték itt is. Létező dolog, egy szerelemhez hasonlító érzés, hisz ugyanúgy megvan az ismerkedési folyamat, ami nagyon kellemes tud lenni. De míg nincs személyes találkozás, addig nagyon törékeny a dolog.
2020. máj. 23. 17:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze. Nem is azért... nem vagyok az a fajta... de akkor az elvesztése nagyon fájna majd. Mert úgysem marad örökké.
2020. máj. 23. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de szerintem nem pár nap után, hanem mondjuk fél évig tartó rendszeres beszélgetés alatt.
2020. máj. 23. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Amig nem talalkoztok, addig csak az online szemelyiseget kedveled/szereted, nem az igazi embert.
2020. máj. 23. 19:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy reális kép. Nem is azt mondom, hogy hozzá akarok menni feleségül vagy hogy Ő lesz a nejem. :)
2020. máj. 23. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha tisztaban vagy vele, akkor azzal is tisztaban vagy, hogy a valasz az, hogy nem lehet szerelembe esni.
2020. máj. 23. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Régebben én is azt mondtam volna,hogy szó sem lehet ilyenről. Aztán később azt,hogy de, igen, most ismét azt mondom,hogy nem, nem lehet és nem érdemes.

Azért változott a véleményem mert volt egy történet ami kapcsán meggyőződtem ennek a valóságalapjáról.

A pasival, akivel neten leveleztünk,előzőleg egyszer ugyan futólag láttam.Akkor pasiként se jött be, egyáltalán nem maradt meg bennem. Aztán elkezdtünk levelezni. És a netes szerelem lényege csupán az,hogy menyire tud írásban kommunikálni a két fél. Van akinek ez remekül megy. De ne felejtsük el,hogy írni bármit lehet, sőt, annak az ellenkezőjét is. Ami tulajdonképpen akár semmi jelentőséggel nem bír a jövőt illetően.Mi remekül elleveleztünk, szerveztük a találkozót. Aztán egyszer csak megszűnt ez a nagy ismerkedés.Valószínűleg a pasinak másik kapcsolata alakult, vagy esetleg valami történt az életében ami sokkhatással bírt, mert még ezt se tudom.

A jó írásbeli kommunikációja ugyanis erre már nem terjedt ki.

Tehát csak óvatosan ezzel a netes-levelezős-érzelmekkel!Találkozni kell minél hamarabb és úgy kell eldönteni,hogy folyt. köv. vagy sem.

2020. máj. 23. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A parommal neten ismerkedtunk meg egesz veletlenul,(nem tarskereso). Nagyon messze laktunk egymastol (mindketten kulon orszag- kulfold), igy fel evet vartunk, hogy talalkozhassunk. En mar nehany nap utan ereztem,hogy O az akire egesz eletemben vartam. Par napra ra o is megerositette ezt a reszerol. Mit mondjak? 3 eve egyutt, es nem erzem azt,hogy neten keresztul egy masik szemelyt ismertem meg. Eloben is ugyanolyan elragado, oszinte es figyelmes.

Mi eleg kreativak is voltunk, mert kb egesz allo nap video-chateltunk. Lattuk, hogy a masik mikor mit csinal..Egyutt foztunk, filmeztunk. Ugyanazt foztuk, ugyanazt neztuk :))

Ez eletem eddig legszebb tortenete.

Ui: sok a szelhamos ez teny, de ha jo emberismero vagy, akkor eszre fogod venni, hogy kivel is beszelgetsz valojaban!

2020. máj. 23. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A jó emberismeret ehhez kevés. Én jó emberismerő vagyok, de csak levelezésből nem tudom megmondani,hogy milyen a másik oldalon lévő.9-es válaszoló, Neked bejött, szerencséd volt, de kevés az ilyen történet.

Ahogy kevesen tehetik meg azt,hogy munka mellett a nap nagy részét együtt töltsék.

2020. máj. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!