Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője a kapcsolatunknak?
Sziasztok!
Megpróbálok rövid és lényegretörő lenni.
A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt. A főiskolán ismerkedtünk meg, majd a diploma megszerzése után jöttek az élet nehézségei. Egymástól nagy távolságra sikerült munkát találnunk és a teljesség igénye nélkül, csak a hétvégéket tudjuk együtt tölteni. Hosszú lenne minden eddigi problémánkat megemlíteni, így csak a jelenlegire fogok öszpontosítani.
Mindkettőnk rossz helyzetben van. Utáljuk a munkánkat, bizonytalanok vagyunk, keressük a helyünket a világban.
Neki még rosszabb. A munkahelyén rosszul bánnak vele, nem segítenek neki, pár embert kivéve akikről hamarosan szó esik. Hetente többször sír, nincs ott vele senki, szenved.
Aztán itt ez a valaki aki segít neki, akivel ki tudja beszélni a munkahelyi gondjait, akinek tud panaszkodni, akinek tud sírni. Ez a valaki egy férfi. Ez a férfi megpróbált közeledni hozzá, a barátnőm elutasította szóban, de a magatartása másról tanúskodott. Tisztában volt a férfi szándékaival, mégis többször elment vele és a férfi egyik barátjával pizzázni. Amikor együtt voltunk, ráírt honnan rendeljük pizzát. Tartották a kapcsolatot messengeren, engedte hogy elvigye bevásárolni és esténkét párszor telefonon is beszéltek.
Rengeteg hibám volt ebben a kapcsolatban, undorító dolgokat is műveltem, de soha nem csaltam meg, és nem is tudnám.
Ő beismeri, hogy undorítóan viselkedett, de úgy gondolja felfújom a dolgot és nem érdemelte meg, hogy emiatt faképnél hagyjam, mivel amikor én hasonlóan viselkedtem, akkor ő ott maradt mellettem az éjszaka és megbeszéltük a dolgot. Hogy konkretizáljam az esetet, fél éve mikor egy napra szakítottunk én ráírtam egy másik lányra és találkára hívtam, majd mikor újra összejöttünk továbbra is beszéltem vele. Ami undorító volt, azóta letöröltem ismerőseim közül.
Miért csinálta? Bízhatok benne ezek után?
Te jó nagy marha vagy! Figyelj, miért ne ehetne meg egy pizzat egy másik ferfivel? Elutasította nem? Miért ne lehetnének baratok? Egy kapcsolat a bizalomról szól meg kell biznod benne, enélkül nincs kapcsolat, és ha megbizol benne, igen is ehet pizzat más ferfiakkal! Miért ne?
Amúgy meg amikor te csajozgattal, akkor nem volt baj? Baratnod korrekt mert meg akarta beszelni, de ha nem csaltad meg te sem hibaztal sőt hibas sem vagy semmiben, miért ne lehetnének lány barataid?
Ami pedig a tavkapcsoltot illeti, az sosem jó mert simán legekudhet meg rajtad kivul 20 emberrel is de neked is jonni fog hamarosan egy csak akit nem fogsz kihagyni most őszintén heti 1 tali semmi! Ha igazán szeretted vna nem engeded el egyedül mesz koltozol vele! Vagy majd más férfi ott lesz mellette meghallgatja helyetted és ne csodalkozz! Szóval így nem sok jövője van meg elég buta vagy meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!