Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van úgy jövője a kapcsolatunknak ha szeret, de nem hajlandó semmilyen programot lemondani, hogy többet legyen velem?
Itt inkább az a kérdés, hogy miért az ő programjára kell szervezni a közöst vagy a közösre az övét.
32/f
Valószínűleg ő olyan típus akinek kell egy kicsit több szabad tér, te pedig olyan akinek a minél több együtt töltött időre lenne szüksége és úgy érzed komfortosan magad. Tapasztalataim alapján ezen a téren ez a 2 embertípus van. Amikor ezek találkoznak létrejöhetnek olyan problémák amik benned is felmerültek. Egyáltalán nem “elkeserítésként” írom de ez nem valószínű hogy változni fog. Ő ezt szereti, te pedig azt. Csak elfogadni és egy kis kompromisszumot kötni tudtok.
Mindkettőtöknek tiszteletben kell tartania a másik igényeit, a heti 5 alkalom szerintem igen sok, de ezt próbáljátok minőségi időként tölteni. Vagy akár próbálj meg részt venni a hobbijában, menjetek közösen edzeni stb.
Nekem is van ilyen barátnőm, aki nagyon sok időt szeret a barátjával tölteni, de a fiúknak sok esetben szükségük van a magán térre és általában egy kicsit több külön töltött idő jót tud tenni egy kapcsolatnak.
Szerintem nincs okod az aggodalomra, de neked kell érezned hogy átmegy e ez olyan szintre milor már nem érzed magad fontosnak.
Erre való a hétvége (filmezés,szex, stb.
A többi a szürke hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!