Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhat egy gyerek új lendületet a kapcsolatunknak?
8 éve vagyunk együtt, pár éve volt részemről kikacsintás, a feleségem megbocsátott.
nem vagyok már szerelmes, de felépítettük a közös életünket, és ezt igyekszem megbecsülni, nem lenne már türelmem újrakezdeni az egészet.
gyerekvállalás parázs téma, én ne igazán óhajtom, de a nejem nagyon is.
eddig ő engedett, most talán én neki.
szerintetek egy gyerektől helyrerázódhatunk mi ketten is? vagy csak még nagyobb éket ver közénk?
egy gyerek egy erős kapcsolatot is próbára tesz
nektek nincs erős kapcsolatotok,csak úgy elvagytok...
tehát lusta vagy és inkább elvagy a langyos kakiban..
ha a gyereknek is ezt akarod akkor csináld, de senkinek sem lesz jobb
"szerintetek egy gyerektől helyrerázódhatunk mi ketten is?"
Ne legyenek illúzióid. Inkább úgy mondanám, hogy a gyerek egymás mellett tart két embert, akiknek amúgy nem sok közük lenne egymáshoz, szerintem ennyi.
Nagyobb lendületet ad, lefele a lejtőn.
Más lesz a szex már terhesen is, kevesebb idő jut egymásra, több feladat, nagyobb teher lesz mindkettőtökön, és egymáson kívül senkire se számíthattok. Az első pár hónap csak a babáról szól, nektek nincs annyi érzelmi tartalékotok, hogy ezt átvészeljétek.
Te ráadásul nem akarsz gyereket: nem a szép oldala lesz meghatározó számodra. De sok esetben a feleségednek se: éjszakázás, szoptatás, pelenkázás, nincs fél perc nyugta. Te nem fogod tudni támogatni, amikor padlón van, csak az orra alá fogod dörgölni, hogy ő akart gyereket, mit panaszkodik.
Titeket már csak az tart össze, hogy féltek egyedül maradni.
NE játszatok egy gyerek életével!
LÉPJ MÁR LE!!! Meddig akarod a párod idejét elpazarolni, és megfosztani attól, hogy családot alapítson valakivel, aki igazán szereti?
És te? Neked mennyi elpocsékolni való időd van még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!