Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez számotokra milyen mértékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számotokra milyen mértékben számít megcsalásnak? Érezhet egyáltalán szerelmet és tisztelet irántam a barátom?

Figyelt kérdés
A barátommal 6 éve vagyunk együtt, 3 eve jegyesek. 4 évvel ezelőtt egy barátja által egy társaságba kerültünk egy lánnyal, sokat mentünk ki együtt bulizni. Mar akkor láttam, hogy nagyon tetszik neki, kommunikált is vele es meg is utaltam azt a lányt, de elengedtem... most vallotta be egy közös barátunk, hogy 3 évvel ezelőtt az a lany visszajött abba a városba, ahol élünk, a barátom barátjánál lakott es ott újra találkoztak. En persze nem voltam ott. Az a közös barátunk most vallotta be, hogy a barátom teljesen rá volt kattanva, főzött neki, flörtölt vele, ittak, majd ez az egesz odáig fajult, hogy a barátom lefektette a csajt a kanapéra, levette róla a felsojet es egy órán keresztül masszirozta a többiek szeme láttára... állítólag a csaj állította le, amikor már durvult volna a dolog... sőt durvult is, mert a kozos barátunk, aki elmondta ezt a egészet azt is látta, hogy a barátom a kezeivel már elől volt, úgy értem a lány ágyékánál egy darabig és a lány akkor mondta hogy elég. Es a barátom közben meg is jegyezte hogy milyen gyönyörű a feneke... ha kettesben vannak, tudjuk mi lett volna a vége. Sőt, a barátom meg is akarta csókolni es ezt is a többiek előtt...konkrétan megmondta neki hogy meg akarja csókolni. nem is értem hogy lehet ilyen hülye. Legalább csinálta volna titokban. Ez nektek megcsalasnak minősül? Egy nagyon gyönyörű lányról van szó, ezt elismerem, de nem tudom mit tegyek...

2022. jan. 16. 19:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Ebbe nincs semmi szerintem. Most maszírozni én is szoktam… na bumm elcsúszik az ember keze ilyenkor…
2022. jan. 17. 04:32
 12/39 anonim ***** válasza:
80%

Abban az esetben ha igaz a sztori akkor nem a barátodon múlott hogy ne legyen csók köztük. Ha odáig eljutnak hogy csók akkor tovább is ment volna.

Már most megunt a vőlegényed, mi lesz itt még később!?

2022. jan. 17. 04:37
 13/39 anonim ***** válasza:
45%
Én azon gondolkodnék, hogy milyen kapcsolat az, ami 6 év alatt csak egy eljegyzésig jutott. Vagy nagyon fiatalok vagytok, vagy nagyon teszetoszák.
2022. jan. 17. 07:34
 14/39 A kérdező kommentje:
Egyébként a barátom 32 éves volt mikor ez megtörtént... szóval megcsak arra sem lehet fogni hogy egy 20 éves éretlen fiú
2022. jan. 17. 15:48
 15/39 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom, hogy nagyon fáj.. Én megbeszélném ezt a helyedben a pároddal. Velünk történt egy hasonló eset, bár akkor még nagyon a kapcsolat elején voltunk (pár hét ismerkedés), ott se történt semmi, de rá utaló magatartás bőven megvolt... meg csók, ölelés.. én ezt csak 1 évvel utána tudtam meg. Megbeszéltük, megbocsájtottam.. Ketten döntsetek szerintem.
2022. jan. 18. 13:00
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
* puszi (arcra) nem igazi csók
2022. jan. 18. 13:01
 17/39 anonim ***** válasza:
82%
Ez nekem megcsalás fizikailag nem az, de szakítóoknak az. Azért nem lett belőle megcsalás, mert a csaj visszautasította, kb. + megalázott.
2022. jan. 18. 13:24
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ott komolytalan az egész, hogy 3 éve jegyesek vagytok...
2022. jan. 26. 21:20
 19/39 A kérdező kommentje:
18, inkább mar a 4hez közelít.. nem rajtam múlik. Az is kérdés hogy szeretheti az ember a másikat ha ilyet csinál
2022. jan. 26. 23:42
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

18as vagyok.

Hát figy, tudom hogy ez nem esik jól, de nem, nem csinál :/

Sajnálom, de az, hogy ennyit tököl az eljegyzés után, és közben ilyeneket csinál, nem valami érett srácnak tunik. Igy kivulrol nézve, ennyi infobol, sztem jobb lenne neked más utakon olyannal aki megbecsül és tiszteletben tart :)

2022. jan. 26. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!