Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 25 év után megtudni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év után megtudni,hogy megcsalt a feleséged ?

Figyelt kérdés

25 év után tudtam meg,hogy megcsalt a feleségem.

31 év boldog házasság után kellett megtudnom,hogy az eddigi életünk egy hazugság volt.Véletlenül megtudtam,hogy akkor,nagyon régen mi történt.

Először tagadott mindent,majd bevallotta,hogy valóban rendszeresen csalt,legalább egy évig.Ráadásul egy akkori nagyon jó haverommal.Összetörtem,egy roncsnak érzem magam.Persze akkor is és azóta is szerelmes belém,higgyek neki hogy csak az az egy botlása volt.stb...stb...

Tényleg szép életünk volt,szeretetben,boldogan,minket egymásnak teremtett a sors.A szex is tökéletesen működött,szenvedéllyel, néha kicsit őrülten is,minden tökéletes volt.Felneveltünk egy csodálatos gyereket.És most itt állok tehetetlenül.Egyáltalán nem partner abban,hogy túléljem ezt az egész borzalmat.Nem hajlandó elmondani,mi vezetett akkor odáig,hogy egy évig alázott.Azt mondja semmi olyan nem történt amiért hibáztathatnám magamat.De nem is akar erről beszélni,hiszen olyan rég történt,meg már nincs is értelme és most is szerelemmel szeret,hagyjuk a múltat.Egyszerűen élvezte a szexet de engem ugyanúgy imádott mint most is.És én ezt higgyem el.De már nem tudok hinni .

Nem hiszem,hogy sok emberrel történik ilyen,de ha valaki már átélt hasonlót,ossza meg velem,hogyan lehet túlélni egy ilyen traumát.Egyáltalán lehet ilyet helyretenni ? Egyébként most is szeretem,ahogy mindig is , de már egy szavát sem tudom elhinni.

2021. okt. 25. 09:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

#18 ilyenkor amúgy kicsit örülhetnél, hogy incel vagy :D

27F incel

2021. okt. 25. 12:24
 22/33 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem olyasmi amit egyedül lelkileg fel lehet dolgozni.

Ha tényleg bánná a dolgot akkor azon lenne hogy megbékítsen téged.

Valójában te nem vagy olyan értékes neki mit ahogy azt te gondoltad.

Abban se lehetsz biztos hogy nem csalt meg minden évben mással.

Szomorú de ez van. 😭

50 felet már nehéz az újrakezdés, de én biztos hogy elválnék.

Hazugokkal nem érdemes együtt élni.

Kitartás és sok szerencsét.

2021. okt. 25. 12:46
 23/33 anonim ***** válasza:
69%
25 év házasság sok. Az előtted álló évek viszont fontosabbak és nem lehetnek az eltelt évek függvényei. Sosem leszel már mellette teljes értékű férfi, más mellett viszont lehetsz, nem hiszem, hogy egy ilyen szutyadék mellett kéne maradni csak azért mert x év már eltelt.
2021. okt. 25. 13:16
 24/33 anonim ***** válasza:
95%

"Tökéletes pár voltunk"-legalábbis ezt gondoltad...

Nézd, volt 25 jó éved, másnak ennyi se jut. Ha nem tudod meg, minden megy tovább boldogan. Döntsd el mit akarsz. Ugyanilyen már biztos nem lesz. Nem az a kérdés, hogy neki, hanem hogy neked mi lenne jó. Ha úgy gondolod képes vagy megbocsátani és túllépni ezen, akkor maradj vele. Ha úgy látod, hogy nem fog menni, mert nem mutatja a bűnbánat jeleit akkor válj el. Megsúgom: ha egy évig dugott félre, akkor valószínűleg előtte és utána is, mert ku...ából nem lesz szalonna, csak ezt még eddig nem dörgölte az orrod alá senki.

2021. okt. 25. 15:06
 25/33 anonim ***** válasza:
41%
Engem nem zavarna, ha 20 év utàn kiderülne, hogy megcsalt az asszony, sosem hittem magamat olyan nagy kannak, hogy elhiggyem hogy csak én kellek neki egy életen àt. Nem is értem, miért hiszi ezt a legtöbb ember... Törődj bele valahogy, idős vagy màr ahhoz, hogy új életet kezdj.
2021. okt. 25. 16:14
 26/33 anonim ***** válasza:
37%
#25-ös hozzászólónak adok igazat, senki sem tökéletes, mindenki vétkes ki ebben, ki abban. Új életet kezdeni nem biztos hogy megéri. Főleg, ha azt mondja, hogy megbánta, 25 évvel ezelőtt történt ez.
2021. okt. 25. 18:33
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

25

Mint egy igazi papucs:D

Az, hogy nálad az asszonynak 5 másik f.sz kell az nem jelent azt, hogy mindenki ekkora nulla vagy azt, hogy mindenki felesége egy r.banc:D

26 meg a papucs tacskója:D Szép pár kezet foghattok :D

2021. okt. 25. 20:28
 28/33 anonim ***** válasza:
33%

Jajj utolsó, a magadfajta gyökerek koppannak a legnagyobbat az életben :D

De te csak képzeld azt, hogy a nőd a te szottyadt pöcsödre fog vàgyni még 30 év múlva is.

2021. okt. 25. 21:06
 29/33 anonim ***** válasza:
17%

Mindig megy a kamuzás... Ez most nem az?

Szerintem értelmes hozzáállás az, hogy ennek nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget. Még akkor sem, ha nem ez volt az egyetlen félrelépése. Belegondolva, ha egy évig volt neki más, akkor nem lehetett több évig? Esetleg valaki más megint, de ahogy előttem is mondták: ami elmúlt, elmúlt. Nyugi van, békesség van, pihi van. Nem kell ezen rugózni.

2021. okt. 26. 07:39
 30/33 anonim ***** válasza:
94%
#6-nak igaza van, annyit hozzátennék, hogy tud segíteni ebben is egy pszichológus.
2021. okt. 26. 09:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!