Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 25 év után megtudni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év után megtudni,hogy megcsalt a feleséged ?

Figyelt kérdés

25 év után tudtam meg,hogy megcsalt a feleségem.

31 év boldog házasság után kellett megtudnom,hogy az eddigi életünk egy hazugság volt.Véletlenül megtudtam,hogy akkor,nagyon régen mi történt.

Először tagadott mindent,majd bevallotta,hogy valóban rendszeresen csalt,legalább egy évig.Ráadásul egy akkori nagyon jó haverommal.Összetörtem,egy roncsnak érzem magam.Persze akkor is és azóta is szerelmes belém,higgyek neki hogy csak az az egy botlása volt.stb...stb...

Tényleg szép életünk volt,szeretetben,boldogan,minket egymásnak teremtett a sors.A szex is tökéletesen működött,szenvedéllyel, néha kicsit őrülten is,minden tökéletes volt.Felneveltünk egy csodálatos gyereket.És most itt állok tehetetlenül.Egyáltalán nem partner abban,hogy túléljem ezt az egész borzalmat.Nem hajlandó elmondani,mi vezetett akkor odáig,hogy egy évig alázott.Azt mondja semmi olyan nem történt amiért hibáztathatnám magamat.De nem is akar erről beszélni,hiszen olyan rég történt,meg már nincs is értelme és most is szerelemmel szeret,hagyjuk a múltat.Egyszerűen élvezte a szexet de engem ugyanúgy imádott mint most is.És én ezt higgyem el.De már nem tudok hinni .

Nem hiszem,hogy sok emberrel történik ilyen,de ha valaki már átélt hasonlót,ossza meg velem,hogyan lehet túlélni egy ilyen traumát.Egyáltalán lehet ilyet helyretenni ? Egyébként most is szeretem,ahogy mindig is , de már egy szavát sem tudom elhinni.

2021. okt. 25. 09:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Azért a megcsalást nem csak azt tetézi hogy ez nem egy botlás volt hanem egy évig tartott, hanem hogy képes volt az akkori haveroddal csinálni. Ez egy mégjobban súlyosbító tényező. Mert az mutatja hogy ennyire semmibe nézett. Hogy neki semmi sem szent. A házassága sem, meg az akkori barátságotok sem. Jó persze az akkori barátodat sem kell félteni. Az sem volt egy szép dolog amit ő tett.
2021. okt. 25. 10:23
 12/33 anonim ***** válasza:
8%

mégis mit vártál a nőktől?

azért ez már nem a 19. század, hogy ne lenne leírva a neten, mire lehet számítani

2021. okt. 25. 11:00
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Ha akkor semmit nem vettél észre (akkor is szeretett, te pedig nem figyeltél rá, és megkaptál akkor is mindent, amire szükséged volt) és azóta 25 évig boldog voltál vele és ő is veled, akkor lehet, hogy mégis csak összetartoztok.
2021. okt. 25. 11:10
 14/33 anonim ***** válasza:
11%
Én azért azt megkérdezném, hogy te a 31 év alatt egyszer sem csaltad meg?
2021. okt. 25. 11:16
 15/33 A kérdező kommentje:
Soha nem csaltam meg,mert minden tökéletesen működött közöttünk.Semmi sem hiányzott.Tökéletes pár voltunk.
2021. okt. 25. 11:44
 16/33 anonim ***** válasza:
47%

Hát nem egyszerű, de azért pár dologra felhívnám a figyelmedet.

Komoly hiba volt, de eltelt jó sok év. Még is téged választott.

Szerintem jelent valamit. Ha frissen kiderül az nagyon más tészta.

Sok év távlatából is nagy különbség.

Nyilván nagyban függ a hozzá állásától amit jelenleg tanúsít.

Meg hát az se utolsó dolog ha ordibálás nélkül és sárdobálás nélkül meg tudjátok beszélni. Mi volt az oka? Izgalom? Egyszerűen elfogta a vágy és nem tudott vele mit kezdeni? Vagy éppen komoly problémáitok voltak? Vagy csak neki és nem beszélt róla.

Ezek után én mindenesetre komolyan hajlanék a megbocsájtásra... Ha úgy áll hozzá, mindenképpen megérdemli. Szerintem.

Na és persze akkor áll jogodban nagyon mérgesnek lenni ha te ugyan ezt nem tetted meg. Nem az a lényeg hogy tudja vagy sem, hanem hogy megtetted vagy nem. Mert ha kiderül akkor az már nagyon más tészta lesz mint a mostani.

31 éve együtt vagytok. Most akartok új életet kezdeni? Ha egyébként szeretitek egymást...

Sok ilyet látok hogy 20-30 év után szétmennek és ott vannak egedül már évek óta és siratják a múltat, de egyik se volt képes az emberi kommunikációra és pláne a megbocsájtásra.

Szerintem higgadj le, és gondold át, aztán beszéljétek meg...

2021. okt. 25. 11:55
 17/33 anonim ***** válasza:
32%

"de eltelt jó sok év"

szerinted most nem kúrja más?

ne vicceljünk már

2021. okt. 25. 11:58
 18/33 anonim ***** válasza:
54%

"Felneveltünk egy csodálatos gyereket"

Aki, vagy a tied, vagy nem :)

37F incel

2021. okt. 25. 12:04
 19/33 anonim ***** válasza:
88%
Itt az a baj ha tökéletesnek tűnő kapcsolatban 1evig kurt ferre a haveroddal kalandbol. Honnan tudod h csak akkor ment felre, v h csak 1 emberrel. Aki egyszer megcsalt az tobbszor is megteszi, miert hagyta volna abba anna 25év. Kitudja hany pasival lehetett a hatad mögött lehet most is van valaki. Jol titkolozik es hazudik a kepedbe tudja mit akarsz hallani es azt mondja, manipulal. Nem veletlen veszi felvallrol, meg seperne csak ugy a szonyeg ala a dolgot. Es azert 30ev embert probalo idő, ha mar az elejen relative megcsalt akkot miert be tette volba meg 10 15 v 20evvel kesobb. Hiszen kaland es egy uj mas ember ,, szerelme "mindig ad valami kis extrat.... Sajnalom battya, borzalmas lehet plane egy elettel a hatatok mögött.
2021. okt. 25. 12:17
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
Abban biztos vagy hogy a gyerek a tiéd?
2021. okt. 25. 12:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!