Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjemet, elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, mostanáig azt hittem, jó a kapcsolatunk. Az utóbbi években a szex már nem volt annyira izgalmas, nem is próbáltunk ki új dolgokat. Megvolt a heti kettő és kész, de úgy voltam vele, hogy ez így mehet a hosszabb kapcsolatokban. Két hete egy vidéki konferencián nagyon a fejembe szállt a bor és lefeküdtem az egyik kollégámmal. Kb. el sem hiszem, hogy ez megtörtént, a férjem előtt egyetlen barátom volt, soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom sem. Korábban is vonzódtam más férfiakhoz, de nem mutattam ki, nem nyitottam feléjük. Nem tudom most mi tévő legyek. Valahol azt érzem, hogy el kellene mondani és engedni, hogy döntsön arról, hogy így is velem akar-e maradni. Ugyanakkor amit nem tud, az nem fáj. A férjemre semmi rosszat nem tudok elmondani, egy rendes, jó ember. Én vagyok a hibás a történtekért, ezt nem akarom tagadni. Járt valaki hasonló cipőben? Mit tett? Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 24. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
70%
Inkább tőled tudja meg,mint mástól. Egyszer minden kiderul.Nyilvan több kollégád is tud erről mára. Ülj le vele, ennyit megérdemel.
2021. okt. 28. 14:05
 62/64 anonim ***** válasza:
90%

#48 vagyok

Én azt mondom, hogy azt cselekedje, amit a férje akarna. Nem azt, ami a férjének az érdekeke, hanem ami az akarata. A férjét pedig ő ismeri.

Ha a férje egy olyan személy, aki egy ilyen szituációban inkább elviseli a fájdalmat, de tudni akar róla, akkor mondja el neki.

Ha viszont a férje egy olyan hozzáállású ember (és ezt a kérdező 100%-ban tudja is, mert mondjuk már beszéltek ilyesmiről), aki inkább nem tudna erről, hogy boldogságban és kapcsolatban maradhasson a feleségével, akkor ne mondja el neki.

Persze szerintem ez csak akkor működik, ha a feleség tényleg BIZTOSAN tudja, hogy a férje ezt akarná, mert másképp szerintem joga van tudni róla, hiszen a bizalomnak ez az egyik lényege, hogy a másik félről akkor is tudod az igazat, ha az senkinek nem tetszik. Én hívőként mindenképp tudni szeretném, hiszen számomra ez egy fontos dolog lenne, én mindenképp szeretném tudni. Meg szerintem amúgy is egyszer minden kiderül.

Kérdező elmondtad neki? Hogyan döntöttél?

2021. okt. 28. 19:35
 63/64 anonim ***** válasza:
Az utobbi évben nem volt vmi izgalmas a szex .Tehát akkor vmikor izgalmas volt csak ellaposodott a szex .Igaz 8év az sok időnek számít .Sztem ez ellen lehetne tenni .Ha megcsaltad akkor ennek pozitiv hatása is lehet pl a pároddal igy több pózt kiprobalhattok de attolfüggetlenül én elmondanàm csak lehet nem most esetleg évek mulva .
2022. aug. 26. 10:57
 64/64 anonim ***** válasza:
Mivel nem kötnek èrzelmek a kollègàdhoz plussz csak szex volt meg ez annak a jele hogy ellaposodott a szex és máshol megkaptad .Azért kellene àtbeszèlned pároddal mert neki is tennie kell hogy neked jó legyen. A megbocsátás az más kérdés de ezt neki kell eldöntenie hogy ad egy második esélyt .
2022. aug. 26. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!