Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?
#48 vagyok
Én azt mondom, hogy azt cselekedje, amit a férje akarna. Nem azt, ami a férjének az érdekeke, hanem ami az akarata. A férjét pedig ő ismeri.
Ha a férje egy olyan személy, aki egy ilyen szituációban inkább elviseli a fájdalmat, de tudni akar róla, akkor mondja el neki.
Ha viszont a férje egy olyan hozzáállású ember (és ezt a kérdező 100%-ban tudja is, mert mondjuk már beszéltek ilyesmiről), aki inkább nem tudna erről, hogy boldogságban és kapcsolatban maradhasson a feleségével, akkor ne mondja el neki.
Persze szerintem ez csak akkor működik, ha a feleség tényleg BIZTOSAN tudja, hogy a férje ezt akarná, mert másképp szerintem joga van tudni róla, hiszen a bizalomnak ez az egyik lényege, hogy a másik félről akkor is tudod az igazat, ha az senkinek nem tetszik. Én hívőként mindenképp tudni szeretném, hiszen számomra ez egy fontos dolog lenne, én mindenképp szeretném tudni. Meg szerintem amúgy is egyszer minden kiderül.
Kérdező elmondtad neki? Hogyan döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!