Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, mostanáig azt hittem, jó a kapcsolatunk. Az utóbbi években a szex már nem volt annyira izgalmas, nem is próbáltunk ki új dolgokat. Megvolt a heti kettő és kész, de úgy voltam vele, hogy ez így mehet a hosszabb kapcsolatokban. Két hete egy vidéki konferencián nagyon a fejembe szállt a bor és lefeküdtem az egyik kollégámmal. Kb. el sem hiszem, hogy ez megtörtént, a férjem előtt egyetlen barátom volt, soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom sem. Korábban is vonzódtam más férfiakhoz, de nem mutattam ki, nem nyitottam feléjük. Nem tudom most mi tévő legyek. Valahol azt érzem, hogy el kellene mondani és engedni, hogy döntsön arról, hogy így is velem akar-e maradni. Ugyanakkor amit nem tud, az nem fáj. A férjemre semmi rosszat nem tudok elmondani, egy rendes, jó ember. Én vagyok a hibás a történtekért, ezt nem akarom tagadni. Járt valaki hasonló cipőben? Mit tett? Köszönöm a válaszokat!2021. okt. 24. 14:54
41/64 anonim válasza:
#40: szerintem itt az a lényegi elem hogy egyszeri alkalom volt, megbanta, nem akar válni, szereti a férjét. Ha ezek nem lennének én is azt mondanám, hogy borítson. Egyébként akkor is ez lenne a véleményed ha s férj írta volna a levelet?
42/64 anonim válasza:
#41 Persze. Ez nemtől független. Egyik nemnél se jobb a megcsalás, de ez sokat elárul rólad, hogy szerinted csak a kérdező neme miatt ez a véleményem. Persze, hogy nem akar válni, mert rosszabb lenne neki. Az meg, hogy szereti a férjét, az ott bukott meg, amikor megcsalta. Olyan nincs, hogy szeretem a páromat, de megcsalom, megalázom, átverem és hazudok neki. Ezek ütik egymást.
44/64 anonim válasza:
A ferfi-noi szerepéről egyformán gondolkodunk. A megcsalas: Te sose csináltál meg hülyeséget életedben? Nem csalást, hanem bármit, amit megbantal, de ertelemszeruen nem lehetett meg nem története tenni?
45/64 anonim válasza:
#44 Csináltam olyat, amit megbántam. Ki nem? De tudod kinek ártottam vele? Magamnak. És ez a lényeg. De mindegy, úgyse fogod megérteni. Csald meg te is a párodat és hazudd a szemébe, hogy szereted.
46/64 anonim válasza:
Érdekes felfogás, "botlás", "véletlenül", "te még nem csináltál olyat, amit megbántáp?" ..... Veled valami nagy baj van.
Ilyet az ember nem csinál véletlenül, ez nem botlás! Ember!!!
47/64 anonim válasza:
El ne mondd neki ! Én,mint férj tudom mekkora törést jelent. Ne akard tönkre tenni ha szereted.
48/64 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Joga van tudni. Lehet, hogy fájna, de inkább most fájjon neki egy ideig, minthogy akár egy egész életet leéljen abban a tudatban, hogy a szerető felesége mindvégig hűséges volt hozzá.
49/64 anonim válasza:
Ki mondana el egy egyéjszakàs kalandot? Senki a vilàgon, nem is értem miért akarod elmondani. F
50/64 anonim válasza:
#48-as: 'most fájjon neki egy darabig' vs. 'egy egész életet leéljen abban a tudatban, hogy a szerető felesége mindvégig hűséges volt hozzá.' Hát, a 2. verzió nem okozna fájdalmat. És egyetértek a 49-essel: egy éjszakáért érdemes fájdalmat okozni? És vedd figyelembe a 47-es véleményét is, ő saját bőrén érezte, tudja, miről beszél. Egyébként ha a kérdező valóban 'megbotlott' és mindent rendezni akar, a férj meg nem tud semmit, akkor miért kellene kiprovokálni a ' fájjon neki egy darabig' történetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!