Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjemet, elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, mostanáig azt hittem, jó a kapcsolatunk. Az utóbbi években a szex már nem volt annyira izgalmas, nem is próbáltunk ki új dolgokat. Megvolt a heti kettő és kész, de úgy voltam vele, hogy ez így mehet a hosszabb kapcsolatokban. Két hete egy vidéki konferencián nagyon a fejembe szállt a bor és lefeküdtem az egyik kollégámmal. Kb. el sem hiszem, hogy ez megtörtént, a férjem előtt egyetlen barátom volt, soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom sem. Korábban is vonzódtam más férfiakhoz, de nem mutattam ki, nem nyitottam feléjük. Nem tudom most mi tévő legyek. Valahol azt érzem, hogy el kellene mondani és engedni, hogy döntsön arról, hogy így is velem akar-e maradni. Ugyanakkor amit nem tud, az nem fáj. A férjemre semmi rosszat nem tudok elmondani, egy rendes, jó ember. Én vagyok a hibás a történtekért, ezt nem akarom tagadni. Járt valaki hasonló cipőben? Mit tett? Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 24. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
94%

Ha maradni akarsz, es nem lesz folytatasa, sokkal nagyobb hostett a sirba vinned a titkod, mint hogy megkonnyebbulj, az igazsaggal egy eletre szetverd az erzezeit a ferjednek. Konnyebb bevallani. De nem eri meg a masik miatt.

Ha viszont visszater ez a dolog, akkor mar oszinteseg kell.

2021. okt. 24. 20:24
 32/64 anonim ***** válasza:
94%
Ha a férjeddel akarsz maradni ne mondd el neki. Senkinek se mondd el, még barátnőnek, családtagnak se. Tartsd magadban, és próbáld visszahozni a tüzet a kapcsolatokba.
2021. okt. 24. 21:11
 33/64 anonim ***** válasza:
27%

Ez mindenképpen bukta. És nem a párod előtt, az élet előtt. Ha elmondod kidob ( meg is érdemled), vagy legjobb esetben soha többet nem fog benned bízni, nem úgy fog rád tekinteni, nem fog tisztelni....

Ha nem mondod el, mindig ott lesz, hogy mikor derül ki és rajtad is látni fogja, hogy valami nem kerek.

2021. okt. 25. 07:00
 34/64 anonim ***** válasza:
42%
#33:Mit ijesztgeted szegényt? Abban igazad van, hogy haelmondja, akkor megbillen a házasság... de ha tartja a száját, miért derulne ki? Az pedig, hogy ő mit érez hogyan viselkedik: a lelkiismeretfurdalas segíthet abban, hogy több energiát tegyen a további kapcsolatba ...
2021. okt. 25. 08:13
 35/64 anonim ***** válasza:
47%
Hihetetlen, hogy mennyi undorító ember van ezen az oldalon. Éljen a megcsalás és a hazugság. Az ilyenek vannak felpontozva. Remélem az ilyeneket is csalják és hazudnak nekik, hiszen az a jó.
2021. okt. 25. 12:15
 36/64 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a köcsög undorító tömeggyilkos agyhalott hülye fsz.
2021. okt. 25. 13:33
 37/64 anonim ***** válasza:

34 vagyok,

35-36, kulturált és kedves válaszotok nekem szólt? Ha igen, én is örülök, hogy íly értelmes, konstruktív elmékkel hozott össze a GYK ...:)

Kérdező, hogyan döntöttél? Hallgatsz vagy borítasz?

2021. okt. 25. 13:53
 38/64 anonim ***** válasza:
51%

#37 Én általánosságban írtam a pontozások alapján. Nem tudom, hogy melyik komment kié.

(#35 voltam)

2021. okt. 25. 15:59
 39/64 anonim ***** válasza:
17%
#38: A leponzozás engem borzasztóan nem hoz lázba, felejtsük is el egy cseppet, beszéljünk a lényegről! Te úgy gondolod, hogy ezt a 'botlást'(ami gerenctelen és aljas vitathatatlanul) be kellene vallania a férjének és teljesen tönkre kellene tennie a 8 éves kapcsolatot? Mert ettől a kérdezőnek nem lenne jobb, az kiderült. De gondolod, hogy a férjnek jobb lenne? Itt szoktátok mondani, hogy 'tudja meg és így legalább szabadon dönthet, hogy együtt marad-e a k....val'. De ha szabadon dönthet is,- bárhogyan is dönt- jobb lesz neki, mint most 'tudatlanul'? Én nem pártolom a csalást, a hazugságot, de ha valaki egyszer megbotlott , de őszintén megbánta és ezentúl tudja, hogy nem fog botlani, akkor nem jobb, ha hallgat? Te ezt nem így látod, tudom. De mik az érveid az 'elmondás' mellett?
2021. okt. 25. 20:13
 40/64 anonim ***** válasza:
68%
#39 Neked sincs túl komoly érved a hallgatás mellett. Te is magadból indulsz ki és én is. Te nem akarnád tudni, hogy egy hazug kur...val vagy együtt, aki azt hazudja, hogy szeret. Én viszont ilyen esetben szeretném tudni, hogy szakíthassak vele.
2021. okt. 25. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!