Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?
Én elég lelki ember vagyok szóval szerintem elmondanám. ^^
Számomra a legfontosabb, hogy ne érezzem magam bűnösnek.
Ha a lelkembe bármit érzek ami nem jó, akkor azt kijavítom.
Ha megcsalnám a barátnőmet lehet nem mondanám el neki, de lenne bennem egy zavaró tényező ami sose múlik el. Fordított helyzetbe szeretném tudni még ha fáj is. Nem vagyok hívő ember, de a nyugalomhoz és minden ilyesmihez kell a tiszta lelkiismeret. Ha neked belefér az, hogy eltitkold akkor oké. Te érzed és a te életedről van szó. Én elmondanám.
Persze ha valóba megtörténne akkor lehet mégse mondanám el és inkább gyötörném magam belülről. Cserébe nem bántom meg a barátnőmet. Amennyiben a lelki zavarom nem észrevehető.
Tényleg a te érzéseid legyenek az elsősorba. Az igazságért néha szenvedni kell.
Az ilyen gerinclovagok magukba nézhetnének két okból:
- rád se mondja senki, hogy egy patkány ítélkező fsz/krva vagy,
- Ha nem akarja a férjét elhagyni és nem akar válni, akkor egy botlás miatt nehogy már az egész életét felrúgja.
Aki ilyet javasol az tényleg rohadjon meg ott, ahol van és sose élvezze többet a szexet.
Na, most legalább egy szinten vagyok a gerincbajnokokkal.:)
Ezek szerint számodra nem elég kielégítő a házasélet, ez is egy erre figyelmeztető jel.
Azt javaslom tartsd meg ezt magadnak és így ahelyett hogy fájdalmat okozol, okozz örömet neki új módokon, helyeken, körülmények között. Vezekelj a férjed csábításával és ezzel mindketten nyertek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!