Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjemet, elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk házasok, mostanáig azt hittem, jó a kapcsolatunk. Az utóbbi években a szex már nem volt annyira izgalmas, nem is próbáltunk ki új dolgokat. Megvolt a heti kettő és kész, de úgy voltam vele, hogy ez így mehet a hosszabb kapcsolatokban. Két hete egy vidéki konferencián nagyon a fejembe szállt a bor és lefeküdtem az egyik kollégámmal. Kb. el sem hiszem, hogy ez megtörtént, a férjem előtt egyetlen barátom volt, soha nem volt egyéjszakás kapcsolatom sem. Korábban is vonzódtam más férfiakhoz, de nem mutattam ki, nem nyitottam feléjük. Nem tudom most mi tévő legyek. Valahol azt érzem, hogy el kellene mondani és engedni, hogy döntsön arról, hogy így is velem akar-e maradni. Ugyanakkor amit nem tud, az nem fáj. A férjemre semmi rosszat nem tudok elmondani, egy rendes, jó ember. Én vagyok a hibás a történtekért, ezt nem akarom tagadni. Járt valaki hasonló cipőben? Mit tett? Köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 24. 14:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
19, köszönöm!
2021. okt. 24. 15:26
 22/64 anonim ***** válasza:
97%
Ha válni akarsz, mondd el, ha nem akarsz, akkor hallgass örökre!
2021. okt. 24. 15:36
 23/64 anonim ***** válasza:
48%
Várjuk, hogy mitől volt nagyon jó.
2021. okt. 24. 15:42
 24/64 anonim ***** válasza:
95%
NE!!!!
2021. okt. 24. 15:43
 25/64 anonim ***** válasza:
22%
Én nagyon drukkolok, hogy kiderüljön. Épp elég undorító, hogy megcsaltad, de még elmondani sincs gerinced...
2021. okt. 24. 15:50
 26/64 anonim ***** válasza:
63%

Én elég lelki ember vagyok szóval szerintem elmondanám. ^^

Számomra a legfontosabb, hogy ne érezzem magam bűnösnek.

Ha a lelkembe bármit érzek ami nem jó, akkor azt kijavítom.

Ha megcsalnám a barátnőmet lehet nem mondanám el neki, de lenne bennem egy zavaró tényező ami sose múlik el. Fordított helyzetbe szeretném tudni még ha fáj is. Nem vagyok hívő ember, de a nyugalomhoz és minden ilyesmihez kell a tiszta lelkiismeret. Ha neked belefér az, hogy eltitkold akkor oké. Te érzed és a te életedről van szó. Én elmondanám.

Persze ha valóba megtörténne akkor lehet mégse mondanám el és inkább gyötörném magam belülről. Cserébe nem bántom meg a barátnőmet. Amennyiben a lelki zavarom nem észrevehető.

Tényleg a te érzéseid legyenek az elsősorba. Az igazságért néha szenvedni kell.

2021. okt. 24. 15:56
 27/64 anonim ***** válasza:
33%

Az ilyen gerinclovagok magukba nézhetnének két okból:

- rád se mondja senki, hogy egy patkány ítélkező fsz/krva vagy,

- Ha nem akarja a férjét elhagyni és nem akar válni, akkor egy botlás miatt nehogy már az egész életét felrúgja.

Aki ilyet javasol az tényleg rohadjon meg ott, ahol van és sose élvezze többet a szexet.

Na, most legalább egy szinten vagyok a gerincbajnokokkal.:)

2021. okt. 24. 15:56
 28/64 anonim ***** válasza:
95%
El ne mondd.
2021. okt. 24. 16:27
 29/64 anonim ***** válasza:
95%
Semmiképpen nem mondanám el, de nagyon igaza van annak a válaszolónak aki 5 pontban szedte ossze- talán 19-es?-a javasolt lépéseket a házasság rendezesehez. De én akkor sem mondanám el a csalast ha úgy döntenek hogy válok. Akkor is előbb jelezném a válási szándékom, majd mondanám, hogy van valaki. Felesleges belerugni. Ha meg vele akarsz maradni, akkor pláne felesleges megbantani. A Te hibád nem lesz kisebb attól, ha őt megalazod. ( egyébként ertlek, hasonlo cipőben járunk.)
2021. okt. 24. 19:02
 30/64 anonim ***** válasza:
96%

Ezek szerint számodra nem elég kielégítő a házasélet, ez is egy erre figyelmeztető jel.

Azt javaslom tartsd meg ezt magadnak és így ahelyett hogy fájdalmat okozol, okozz örömet neki új módokon, helyeken, körülmények között. Vezekelj a férjed csábításával és ezzel mindketten nyertek :)

2021. okt. 24. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!