Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjemet, elmondjam neki?
"Járt valaki hasonló cipőben?"
Rengetegen jártak. És eszedbe ne jusson elmondani. Ritka az olyan házasság, ahol évtizedek alatt semmi ilyen nem történik. Ha fontos a házasságod, akkor hallgatsz.
Van jelentősége az esetnek? Akarsz máskor is ezzel a pasival lenni? Ha nem, akkor felejtsd el örökre a dolgot.
Csak azt mondhatom, amit már mások is! Ne mond el! Mert ezzel, csak egy olyan terhet teszel rá, amivel valójában neked kell megküzdened!
Ez egy egyszeri botlás volt, semmi több!
Te is megmondtad: Részeg voltál, folytatást nem akarsz, lelkileg a férfi hidegen hagy.
#52 Igen
#53 Nálad nem lehet hülyébbnek, az biztos. Remélem meg is csal a férjed, hiszen a megcsalás tök jó dolog szerinted. Nem minden fekete vagy fehér, de van ami igen.
#55:Szerintem a kérdező igen is hallgasson és rendezze a házasságát, hisezn az igénye és a késztetése is megvan rá. Itt a GYK-n leírtam már egyszer egy sztorit, annak szemléltetésére, hogy van, aki 'jogosan' csal- azt hittem meggyőző lesz! Hát, nem lett. Ott is jöttek a válaszok, hogy milyen aljas. Itt még egyszer, utoljára, de ha úgy érzed, hogy ez is fehér vagy fekete, kútba ugrom.
20 éve él együtt a házaspár, békében, szerelemben, hűségben. Gyerek nincs. Egyszer csak a feleségnek furcsa fájdalmai, tünetei jelentkeznek, kivizsgálások, a diagnózis:daganat, olyan stádiumban, hogy már nem kezelhető, nem műthető, csak a fájdalmát lehet csillapítani, vigyék hospice házba. Férj döntése: nincs hospice ház, nincs elfekvő, otthon ápolta egyedül, amíg bírta a munkája mellett. Amikor már egyedül nem bírta, felvett mellé egy friss nyugdíjas kórházi ápolónőt. Munkaidőben a nővér volt a feleséggel, munkaidő után a férj, reggelig. Már majdnem 2 éve volt fekvő beteg a feleség, közel egy éve teljes ápolásra, 24 órás gondozásra szorult, egyre kevésbé volt magánál, a 24 órából 1-2 órányi tiszta pillanata volt, darabokban. És ekkor jött a csavar: a férj összejött egy kolléganőjével, először csak szexre, de aztán - nekem elmondta- kezdtek érzelmek is kialakulni mindkét részről. Ez a kapcsolat annyit változtatott a bevált ápolási rutinon, hogy a férj minden este megfürdette, megetette a feleséget( nővér segítségével, hiszen ez már nem egy emberes feladat volt)majd heti 2-3 alkalommal elment a szeretőhöz, és reggel, ébresztő előtt haza, hogy ő ébreszthesse a nejét. Értelemszerűen ilyenkor a nővér ott maradt éjszakára is, és tudta, hogy hol éri el a férjet, ha extra eset van. Ez votl a történet, válaszként elmondták a kedves hozzászólók a férjet gerinctelen görénytól kezdve mindennek, a kolléganőt meg bükös k....nak. Mert miért nem mondta el, miért nem vált el, miért nem kötött csomót rá? Mese vége:A feleség fél éve halt meg otthon az ágyában, 3 év ágyban fekvés után; az utolsó 17 hónapban volt a férjnek szeretője. Már eladta a házat, keresi az újat, nősülni készül. Tudom, gerinctelen féreg, megcsalta a halálos beteg feleségét.:(
Miért is képzeli az emberek kb 90%-a azt,hogy egy életen àt elég lesz a pàrjànak, és
sosem lesz olyan ember akihez vonzódni fog szexuàlisan, és sok év utàn is ellenàll a kìsértésnek?Hihetetlen önbizalmatok van, de ti fogtok ràbacni,nem én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!