Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?
32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.
Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.
Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.
Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?
Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.
Mit gondoltok?
Amugy egy jo kisugarzasu, ferfias ferfinek ezeket nem hogy megengedi a felesege/baratnoje,vagy akar szeretoje, de meg elvezi is.
Csak a luzereknek kell prostihoz menni ezzel 😀
73
Csak a lúzereknek kell hazudniuk azért, hogy megtartsanak egy nőt maguk mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!