Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet még jó férfi/férj/apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.

Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.

Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.

Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?

Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.

Mit gondoltok?

2021. okt. 11. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
92%

21

LOL

Misszionárius létezik meg a leköpés, pofozás, fojtogatás a másik oldalon 🤦

Na ebből lehet tudni csak igazán hogy nőhöz még nem kerültél közel, incel troll 😀

2021. okt. 11. 14:04
 22/74 A kérdező kommentje:

Kedves harebell!

Egy olyan nő sem bírná ezt a terhet. Inkább megkímélem tőle, mert lehet vannak olyan sub hajlamú vagy egyéb okból ragaszkodó feleségek, akik belemennek, de magukban szétőrlődnek lelkileg.

2021. okt. 11. 14:07
 23/74 anonim ***** válasza:
32%
#22, Van olyan nő akinek nincs gondja a nyitott kapcsolattal. Ritka, de van.
2021. okt. 11. 14:11
 24/74 A kérdező kommentje:

Dehogy van olyan. :)

Feleségként, anyaként, persze. :)

2021. okt. 11. 14:12
 25/74 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Egy félrebszó, gerinctelen, hazug ember, aki előre eltervezetten csal, az sosem lesz jó ember. Azt verd ki a fejedből( ne csak a farkad), hogy te jó ember lehetsz ilyen számító, aljas terv után.
2021. okt. 11. 14:14
 26/74 harebell ***** válasza:
100%
#22 Ez nem igaz. Nem azt mondom, hogy mindennapos jelenség, de vannak így működő kapcsolatok, a részleteket nyilván ők beszélik meg úgy, hogy mindkét félnek megfeleljen. Ez korrekt, amit te csinálsz, az nem.
2021. okt. 11. 14:15
 27/74 A kérdező kommentje:
26: ez maximum akkor működhet, ha eleve úgy ismerkednek meg, nem évek után egyeznek meg egyoldalúan...
2021. okt. 11. 14:16
 28/74 anonim ***** válasza:
47%
#24, Éppen hogy feleségként és anyaként van értelme. Hidd el, hogy a nők sem szentek. Van olyan nő, aki nem akar bezárkózni egy kis burokba csak azért, mert családot akar és jó megoldás neki egy hosszútávú, de nyitott kapcsolat, ahol meg lehet tenni ilyeneket néha.
2021. okt. 11. 14:17
 29/74 anonim ***** válasza:
14%

harebell gondolom saját tapasztalatodból merítesz :)

Elkezded monogámul a dolgot, jönnek a vágyak, és leülsz megbeszélni asszonypajtival, aki természetes mivoltjából mondhat nemet is, és akkor az van hogy férfiként überf*sz vagy mert őszinte voltál a legjavából!

Csakhogy ezzel leirtad e megfelő kapcsolat minden jóságát és bár nem vagy gerinctelen vannak vágyaid és egyenlő kapcsolatban élsz.. húzz el a francba.. kb így fest az alapnői válasz.

(saját tapasztalat!)

2021. okt. 11. 14:18
 30/74 anonim ***** válasza:
100%

17: valoban, beneztem, a 7es irta, hogy direkt ilyen meg olyan not vett el. ez a kommentem lenyegen nem valtoztat, akivel szexualisan nem passzoltok, azt nem veszed felesegul, plane nem csinalod fel, mert ez lesz belole, es akkor mar nem csak bele b.aszol ki, hanem a 3.-al, a gyerekkel is.

persze jon majd a duma, hogy de amugy igy meg ugy szereted stb. akkor koss csomot a farkadra es ne csald meg, ennyi.

ne aggodj, mas noknek sem az a vagya, hogy a nojuket sunyiban csalo apukak a szajaba kopdossenek, mert a felesegukkel nem merik megtenni. lol, mekkora csicskanak kell ehhez lenni.

tokosebb lennel, ha inkabb elvalnal es akkor kielhetned a kopkodod farokcsapkodos fantaziaidat.

2021. okt. 11. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!