Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?
32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.
Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.
Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.
Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?
Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.
Mit gondoltok?
Tervezi a feleségét átbaszni, hogy megtudjon alázni egy másik nőt, akivel kitudja élni az aljas undorító fantáziáját, de azért még arra is van pofája, hogy megkérdezze, ő jó ember-e? Elképesztő.....
Esetleg kérdezd már meg a gyerekeidet is, hogy ilyen szadista fantázia után jó ember lehetsz-e szerintük. Merd már felvállalni te világ barma, amit akarsz!
#57, Nem barátom, nem érted a lényeget. Csak rámutattam a különbségre kettőnk kzött. Ahogy látod a statisztikában, nem csak férfiak csalnak ám.
Ha nekem lenne egy gyerekem, akinek az anyjával szétmegyünk, mert esetleg megcsalt vagy beleszeretett másba vagy hasonló én nem használnám fel a gyereket a saját egóm ajnározására, mert a gyerek nem erre való.
Képzeld csalt már meg volt barátnőm és nem ez volt a reakcióm, mint neked.
És éppen hogy nem ez a divat, hanem az amit te csinálsz. A sérelmeink kíméletlen behajtása. Nézd meg hogy fel van pontozva 44es válaszod nekem meg minden reakcióm le van pontozva. Ezekszerint az emberek veled értenek egyet.
Isten mentsen egy olyan nőtől, aki csak azért nem csinál ki, és nem neveli ellenem a gyereket, mert soha nem csaltam meg. :D
Lehet, hogy én sem vagyok a tökéletes házastárs mintaképe, de legalább arra a szintre nem süllyedtem le, hogy elveszítsem az önazonosságom.
Nekem többet ért, hogy békében váljunk el és az maradjak, akinek ismert a párom. Pedig nincs gyerekük. De jelentősen megkönnyítette a vagyonelosztást és a későbbi különválást is, hogy elé mertem állni és első lépésben bevittem a problémát beszédtémának, majd a sokadik próbálkozás után mindketten elismerhettük, hogy ez nem működik köztünk. Pedig mi is csak a szex miatt váltunk. És tudta, hogy mennyire szeretem, azt is tudta, hogy akármennyire röstellem, emberből vagyok, aki vágyik dolgokra és nem akarja bemocskolni magát, hogy ezt letagadja a házastársa előtt.
Szerintem a legnagyobb dolog, ha a gyerek előtt egy ilyen szülői példa áll. A válás szar, de az sokkal szarabb, mikor nem tudsz felnézni az apádra és a saját szüleid kapcsolata azt tanítja neked, hogy a) senkiben nem bízhatsz igazán és b) a dolgokat úgy kell megoldani, hogy elsumákolod, mint egy igazi gyáva féreg.
Hogy te mit csinálsz, az a te dolgod. Mindenkinek magával kell tükörbe néznie. De én nem fogok neked segíteni, hogy ne legyen nehéz a lelkiismereted. Nem foglak felmenteni, mert erre nincs mentség.
"MÁS MIATT választottam magamnak feleséget. És ilyen nővel képtelen vagyok ezeket a dolgokat megtenni. Érteni tetszik?"
Ugye tudod hogy vannak olyan nok akikkel meg lehet elni ilyen dolgokat, bevallalosak,csinosak de melle csaladszeretoek nevelik a gyerekeket, mosnak foznek rad?
Csak te vagy a bena ahhoz hogy osszeszedj egy igazi jo not akinel nem kell valasztani mert mindenben jo😉
A kérdésre a válasz, nem, nem lehet.
Ezt te is pontosan tudod, nem is tudom, minek írtad ki ide ezt a kérdést. Vagy egy barom vagy, vagy kamu, de az egyik biztos.
Neked arra áll fel, hogy megalázod a nőket. Ezzel kezdeni kéne valamit pszichológiai értelemben, mert nem normális.
Szerintem nem. Egy jó férj tiszteli a feleségét,egy jó apa tiszteli a gyermeke anyját. Ha félrelépsz ez már nem áll meg.
Lehet hogy a feleségednek is vannak titkos vágyai csak nem mondja,próbáld vele kiélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!