Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?
32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.
Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.
Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.
Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?
Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.
Mit gondoltok?
#38, Nyilván van teljesen monogám kapcsolat. Szerintem ezt nem vitatja senki, de nekem a személyes tapasztalatom az, hogy sokkal több a megcsalás mint azt bárki el merné képzelni.
Lehet, hogy csak én találkozom véletlenül ilyen emberekkel, de általában munkahelyen, ha szóba kerül ilyesmi a legtöbb pasi elmeséli hogy hát bizony volt ilyen a 10-20 éves házassága alatt.
Nőkről nem tudom mi a helyzet, mert férfi társaságban szoktam lenni és a legtöbb csaj nem kérked ezzel akkor sem ha rommá csalja a párját.
Ha elválik vagy legalábbis közli, hogy mostantól nem csak ketten vannak a kapcsolatban (aztán a másik fél vagy marad így is vagy nem), akkor szerintem lehet jó apa.
Ha hazudik, hogy dughasson, akkor nem. Az én apám ilyen volt, soha nem tudtam szeretni azok után, hogy a legjobban szeretett embert számomra (anyámat) ilyen aljas féreg módon átverte és bezsebelte tőle a saját előnyeit a házasságból meg a viszonyából is, ahelyett, hogy lemondott volna valamelyikről.
Ha valamit, akkor ezt sosem tudnám megbocsátani a saját kapcsolatomban sem. Engem nem érdekel, milyen jámbor, milyen szerető az az ember. Ha hazudik, hogy élvezhesse amit nyújtok neki, miközben elárul, ott fogom kocsinálni, ahol csak tudom. És nincs gyerekem, de ilyen helyzetben masszívan ellene nevelném. Mondjuk anyám mindig bíztatott arra, hogy tartsam a kapcsolatot apámmal, itt is látszik, mennyivel magasabbrendű volt emberileg nála.
Ugyanezt teszem én is. Kiábrándító maximálisan. És még mennyi ilyen lehet?
Mert mi legyen a legnagyobb értéke? Az, hogy aláfeküdjön ilyen idiótáknak és még élvezze is?
42-es: nagyon túlgondolod.
Egyszerűen a szex nem egy bűvös szent dolog. Az emberek még mindig bele vannak gyöpösödve abba a biblia által megfogalmazott baromságba, hogy a szex az egyetlen dolog, amit csak a feleségeddel végezhetsz. Csodálom, hogy nem csak gyereknemzésre való. Ezen már túlnőtt a társadalom.
A romantikus maszlag is ment a levesbe, hogy csak érzelemből lehet kefélni.
Hát nem. A szex egy tevékenység, amit testeddel végzel egy másik emberrel. Akár sportnak is tekinthető.
45
Méltóságnak hívják, patkány koma
Itt emberkedsz, de attól félted a picsád, hogy otthon őszinte legyél. 😂
Ez a hulladék definíciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!