Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet még jó férfi/férj/apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.

Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.

Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.

Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?

Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.

Mit gondoltok?

2021. okt. 11. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
8%
#30, Ilyenkor azért érdekes, hogy nők a csonka családot támogatják inkább. :D
2021. okt. 11. 14:22
 32/74 A kérdező kommentje:

"lol, mekkora csicskanak kell ehhez lenni.

tokosebb lennel, ha inkabb elvalnal es akkor kielhetned a kopkodod farokcsapkodos fantaziaidat."

Nem arról van szó, hogy nem MEREM, hanem nincs hozzá SZÍVEM. Félelmetes, hogy mennyi ostoba irkál ide.

És azt is leírtam, hogy évi 2-3 alkalom miatt kurvára nem dobom el a családomat.

2021. okt. 11. 14:27
 33/74 anonim ***** válasza:
93%
nincs szived bruhuhuuu, mindjart sirunk. akkor hol lesz ez a nagy erzo sziv, amikor majd egy masik no arcat csapkodod a farkaddal? ahhoz lesz szived?
2021. okt. 11. 14:28
 34/74 anonim ***** válasza:
89%
31: a sunyi megcsalassal szemben en mindig a korrektseget es oszinteseget tamogatom. es tovabbra sincs olyan, hogy A NOK.
2021. okt. 11. 14:29
 35/74 anonim ***** válasza:
93%

"Nem arról van szó, hogy nem MEREM, hanem nincs hozzá SZÍVEM. Félelmetes, hogy mennyi ostoba irkál ide."

Most elmorzsoltam pár könnycseppet.

Te írsz szívről, amikor számítóan nősültél, és számítóan tervezel félrekefélni, egy másik nőt is megalázva? 👀

2021. okt. 11. 14:32
 36/74 anonim ***** válasza:
14%

#34, Miért ne lenne? A legtöbb nő szerintem egyetértene veled.

Én nem értek veled egyet amúgy teljes mértékben. A megcsalás nyilván bűn és jobb ha nem történik meg mert annyira idilli a kapcsolat, de vannak ennél fontosabb értékek az életben. Szerintem senkinek nem lenne jó ha minden ilyen a világon kiderülne és hirtelen a válási statisztika felmenne 60%-ról 95%-ra..... Jobb, ha nem derül ki minden és békesség van. Sokan nőttek már fel így és nem is tudnak róla.

2021. okt. 11. 14:34
 37/74 A kérdező kommentje:
Röhejes, ahogy itt előadják a szentet, aztán ha valójában kiderülne, akkor tényleg lehet 95%-nak válnia kellene az értékrendjük szerint. Ráadásul le merem fogadni, hogy ők is csalják a házastársukat, már ha egyáltalán van nekik.
2021. okt. 11. 14:40
 38/74 anonim ***** válasza:
100%

igen, mindenki csalja a hazastarsat. vagy egyedul van. csak ez a ket opcio van, normalis, oszinte kapcsolatok nem leteznek.

de ha meg igy is lenne, attol te nem lennel kevesbe szar ember. de probald csak nyugodtan mentegetni magad.

2021. okt. 11. 14:43
 39/74 anonim ***** válasza:
100%

A feleségednek joga lenne tudni....hogy el tudja dönteni, akar e igy veled lenni.

"Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot."

- Te nem....de gondolom az nem számit, hogy ő mit gondol

Ha a háta mögött csinálod, egy gerinctelen féreg vagy! (Függetlenül attol, hogy szerintem gusztustalan amit akarsz)

2021. okt. 11. 14:45
 40/74 anonim ***** válasza:
86%

Megérett a világ a pusztulásra.

Az ilyenek egyáltalán minek léteznek?

De gyere, majd én megalázlak. Garantálom, hogy soha nem fogod elfelejteni. A tűsarkú csizmámmal beletaposok a farkadba, előtte még azért pofán verlek vele párszor, utána nem lesz többet ilyen gondod, abban biztos lehetsz.

2021. okt. 11. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!