Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet még jó férfi/férj/apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jó férfi/férj/apa egy olyan ember, aki máshol keresi a szexualitását?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok. A feleségemmel közösen kiépítettünk egy átlag feletti egzisztenciát, gyerek is van, minden rendben köztünk, és nem is szeretném ezeket elveszíteni. De nekem a szex kevés és nem izgalmas már.

Érzelmileg egyébként úgy tekintek a szexre, mintha valakivel közösen táncolnék.

Nekem hiányzik a vad, durván perverz és játékos aktus. Az, hogy megalázhassam a nőt, (értsd: leköpjem, ráélvezzen az arcára, pofozgassan szopás közben, stb...) Ezt a feleségemmel nem tudnám megtenni, de bárki, számomra vonzó nővel igen. És nagyon is vágyom rá. Ilyen élmények nélkül nem akarok meghalni, persze amit felsoroltam csak a töredéke.

Nagyon diszkréten, úgy hogy senki ne tudjon róla, ez rendben van?

Nyilván nem fogok amiatt elválni, mert nekem különböző perverz igényeim vannak néha. Emiatt az ember szerintem nem dob el egy házasságot.

Mit gondoltok?

2021. okt. 11. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen a szex nem egy bűvös szent dolog."

Azt megengeded, hogy mások máshogyan érezzék?

2021. okt. 11. 15:14
 52/74 anonim ***** válasza:
100%

"A szex egy tevékenység, amit testeddel végzel egy másik emberrel. Akár sportnak is tekinthető."

A feleséged is így gondolja?

2021. okt. 11. 15:14
 53/74 A kérdező kommentje:
50. hozzászólásnál tartunk és még mindig nem vagytok képesek felfogni, hogy a másiknak erről nem kell tudnia. Meddig futjátok a felesleges köröket ugyanazokkal a válaszokkal?
2021. okt. 11. 15:17
 54/74 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen a szex nem egy bűvös szent dolog."

Akkor a feleséged is nyugodtan megélheti mással, nem?

Ha nem akkora bűvös, szent dolog miért nem beszélgettek otthon nyíltan arról, hogy te mást basznál meg inkább?

Minden csak addig kis dolog, amíg ki nem derül, cica.

2021. okt. 11. 15:18
 55/74 anonim ***** válasza:
20%

#49, Ezt? "ott fogom kocsinálni, ahol csak tudom....nincs gyerekem, de ilyen helyzetben masszívan ellene nevelném".

Ne nevettess légyszíves. Ez csak simán sértettség. Beletapostak az egómba, tehát bosszút állok. És az egómnál, a sértettségemnél még a gyerek sem értékesebb. :D Keményen és kíméletlenül felhasználom a gyereket is a saját ki kicsinyes bosszúmra. Ez igen. Ez a méltóság, igaz? :D

Uram isten. Tudod ám, hogy nem csak férfiak csalnak egy kapcsolatban igaz?

[link]

2021. okt. 11. 15:18
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

"a másiknak erről nem kell tudnia"

Ha nem tiszteled, nem szereted, akkor simán átverheted, elveheted az életét.

2021. okt. 11. 15:27
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

55

Mostanában divat lett megszégyeníteni azokat az embereket, akik nem hagyják magukat kihasználni vagy hülyének nézni és nem engednek el másokat a mocskosságaikkal szó nélkül... Ennél kifinomultabb manipulációs technikákat vártam volna azért tőletek.

Próbálhatsz megszégyeníteni, de attól nem fogom másképp gondolni. Sőt. Nagyobb örömmel tölt el, ha látom, hogy valaki ennyire retteg attól, hogy idővel senki sem lesz rá kíváncsi a vállalható partnerek közül, mert ő maga sem az.

Úgy harcolsz, mint az 50-es nők a korral. :) aranyos :)

2021. okt. 11. 15:28
 58/74 anonim ***** válasza:
93%

Ha feleseged tette volna fel ezt a kerdest, hogy allnal hozza?

Az elmeleteid az o szemszogebol is ervenyesek?

2021. okt. 11. 15:28
 59/74 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg, ha asszony szeretné, hogy valaki köpködje? De ne te, te a gyermekei szent apja vagy. Mit szólnál? Kit érdekel, csak ne tudj róla?
2021. okt. 11. 15:31
 60/74 anonim ***** válasza:
87%

Attól lehetnél még jó apa, hogy máshol keresed a szexuálist,de már jó férj nem. Viszont ha ilyen beteg vagy, így már aligha leszel jó apa. Ha kielegited ezen vágyaidat azért nem, ha nem elégíted ki akkor meg frusztrált leszel és attól leszel szar apa, szar alak.

Ha már ilyen dolgokra érzel vágyat, akkor már el lett baszva az életed, az lenne a legjobb ha kilépnél az életükből.

2021. okt. 11. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!