Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy valaki pont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/186 anonim ***** válasza:
100%

Hmm akkor én meg leírom, hogy én vagyok az amerikai elnök, tele vagyok lóvéval és befolyásos ember vagyok. Na elhiszed, mert leírtam? Írni lehet bármit, úgy látom bedőlsz mindennek. Nem érted meg, hogy nem a szavak meg az írás számít, hanem a tettek?

Amíg te itt sajnáltatod magadat meg bizakodsz a férjed megváltozásában, ő addig éli világát és más nőkkel hancúrozik :)

2021. okt. 5. 15:15
 102/186 anonim ***** válasza:
100%
" Àlmodj kiràlylàny...."
2021. okt. 5. 17:19
 103/186 A kérdező kommentje:
A jelek szerint nem tudjátok megmagyarázni
2021. okt. 5. 20:02
 104/186 anonim ***** válasza:
16%
Egy ember az élete folyamán változhat. Nem maradunk ugyanolyanok. Olyan is lehet,hogy valaki atertekel dolgokat. Változik az ertekrendje. Én régebben, 9 év házasság után elkezdtem felrelepo lenni. Két viszonyom volt. Első pár hónap szünettel 2 évig. Aztán a 2. 4 évig. Vége már másfél éve. Többet nem lesz. Mert már nem akarom! Jó volt, izgalmas volt. Nem buktam le sosem de nem érte meg. A kérdésben szereplő megcsalo miért ne valtozhatna, miért ne értékelhetne át a dolgokat mi a fontos az eletben mi nem? Láttam én már nagy atvaltozasokat az élet minden területén. Pl. Hívő volt az illető, ma ateista. Valaki bugdacsolo rossz tanulo volt. Rajott érdemes tanulni. Aztán meg sem alt a felsőfokú. Olyan merevek vagytok itt a gyk-n.
2021. okt. 5. 20:05
 105/186 anonim ***** válasza:
86%
persze, szuk latokoru gyakorisok....senki nem mondja, hogy nincsenek kivetelek, (ebbol van kevesebb) , ergo annak az eselye, hogy az urge megvaltozzon, igen csekely. Ockham borotvája tudod
2021. okt. 5. 21:48
 106/186 A kérdező kommentje:
Ezzel nem segítettetek. Eddig mindenki annyira fújta hogy esélytelen
2021. okt. 5. 22:38
 107/186 anonim ***** válasza:
100%

Minek jössz még ide reagálni? Ez a téma kifújt, ha ilyen buta liba vagy.

Szerintem nyalj be mindent, és bízzál vakon a semmibe, de ne sírj majd később, hogy mi megmondtuk. Nyelj és tűrj!

2021. okt. 5. 23:06
 108/186 anonim ***** válasza:
90%
Te se válaszoltál arra a kérdésekre, hogy hogy vagy képes ilyen okkal gyermeket szülni? Nem szégyelled magad?
2021. okt. 5. 23:07
 109/186 anonim ***** válasza:
100%
108-as, ugyan, semmire sem válaszol. Csak erőszakkal fújja a rögeszméjét. Nem értem akkor minek tette fel a kérdést, mit várt ugyan, ha úgyis folytatja lábtörlősdit...
2021. okt. 5. 23:10
 110/186 anonim ***** válasza:
96%
Igen, látom hogy lényegében minden választ szelektál ami neki nem tetszik. Csak olyan rossz azt látni hogy ilyen embereknek lesz gyerekük és olyanoknak akik meg felelősségteljesek lennének, nem jön össze :(
2021. okt. 5. 23:14
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!