Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy valaki pont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/186 anonim ***** válasza:
86%

Eredeti R****C vagy 😀 remélem ez csak kamu.

2021. okt. 2. 14:02
 72/186 A kérdező kommentje:
Képzeld 2 diplomám van, de nem fogok itt egy tudatlan senkinek magyarázkodni
2021. okt. 2. 19:10
 73/186 anonim ***** válasza:
10%
70-71-es Nem kamu, és nem vagyok rá büszke, nálunk működik. A feleség határozottan nem tud semmit! Csak a kérdezőt homályosítanám fel, hogy aki egy jót akar dugni, az sok mindent megtesz.
2021. okt. 2. 19:24
 74/186 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel nem dicsekednék, 2 diploma és ennyi eszed van? Ez igen.
2021. okt. 2. 19:24
 75/186 anonim ***** válasza:
96%

A diploma semmit sem jelent manapság. Lehet akárhány diplomád, ha érzelmileg nem működsz jól. Neked inkább tükörbe kéne nézned, csak még saját magadnak sem mered bevallani, hogy ez így nem lesz jó. Szerintem te ilyen típus vagy, azt élvezed ha kihasználnak és jól megaláznak. Nem kell ezt szégyellni, ilyen is van. :)

Egyébként hogy is szól a közmondás? Ja igen, kutyából nem lesz szalonna. Ez örök érvényű. Volt pár hasonló eset az ismeretségi körömben, mindegyiknek sírás-rívás lett a vége. Van ahol, 8 éves volt a gyerek és akkor váltak szét ugyan ilyen okok miatt, csak addigra a feleség már teljesen tönkrement.

Ábrándozz csak, végül is úgy teszed tönkre az életedet, ahogy csak akarod. Hiába próbálsz itt erősködni, ebből úgy sem lesz semmi jó. Milyen kommenteket vártál most őszintén? Egy gyerek nem fogja megmenteni a házasságot, szerintem ami már alapjaiban sz.r ott már ez nem fog segíteni.

2021. okt. 2. 19:30
 76/186 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm 2 évig volt szeretője egy házas férfinak. Ott 2 gyerek volt, de már a 2 gyerek előtt se volt jó a házasság. A gyerek után rosszabb lett a helyzet, ott is próbált a feleség megbocsájtani, de a férj mindig félrelépett. Azóta a férj lépett, kilépett a házasságból és szeretővel alkotnak boldog párost.

Tanulság: Szerintem csak nem passzoltok egymásnak. Akit valóban szeretek, azzal nem csinálom meg ezt többször. Nézd, az élet már többször figyelmeztetett téged, csak nem akarod beismerni, csak nehogy nagyobb pofon legyen belőle. Ő keresi az igazit, és ha megtalálja majd levált véglegesen. Ott ahol csalás van, ott hiány van.

Nem szeretnél olyan mellett lenni, aki szeret és megbecsül és esze ágába nem lenne megcsalni?

2021. okt. 2. 19:35
 77/186 anonim ***** válasza:
92%
Most hogy lesz otthon majd egy baba aki sír meg idegesíti, még inkább félre fog qrni ebben biztos lehetsz. És szégyelld magad, hogy milyen ember vagy. Ez a gyermek rendes apa nélkül fog felnőni és azt is csak azért mert az anyja annyira se becsülte meg magát hogy továbblépjen egy kapcsolatból, ahol kihasználják...
2021. okt. 2. 21:54
 78/186 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdemes válaszolni neki már. 50 kérdés, kb. 500 válasz után sem fogja fel, "2 diplomával" sem, amit írnak neki. Csak a saját álmát akarja itt is olvasni. Szemellenző fent van, és soha nem is fogja levenni. Drukkolok a pasinak, hogy még vagy 100 nőt dugjon meg mellette, aztán találjon rá egy értelmesebbre. Nem is értem, hogy egyáltalán mit lát ebben a lényben vonzónak azon kívül, hogy átlehet vágni a palànkon simán. Ez elég lenne egy házassághoz? 👀
2021. okt. 2. 22:09
 79/186 anonim ***** válasza:
100%

2 diplomával így állítani az igazam a világfelé....

Elég érdekes szakon tanulhattál,mert tudhatnád minél többet tanulsz,annál jobban rájössz mennyi mindent nem tudsz még.

Azt se tudod még,hogy az embereket nem lehet megváltoztatni csak,ha ő maga akarja,de még akkor se fog teljesen megváltozni érted csak saját magáért,de csak ha valami nagyon nagy trauma éri.

2021. okt. 2. 23:21
 80/186 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen nő miatt, mint a kérdező én sem változnék. Minek?
2021. okt. 3. 07:36
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!