Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy valaki pont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 22:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy félrebszik továbbra is. Még ezt sem tudod értelmezni...🤦‍♀️

Az a legnagyobb probléma, hogy ezen a hímneműn kívül a kutyának sem kellenél, neki is csak azért, mert ennyire ostoba vagy. Melletted minden megtehet mindenkivel. Ezt te pontosan tudod, ezért ragaszkodsz hozzá, mert ő hajlandó fix punciként kezelni téged. Szánalom a köbön, de hülyeség ellen nincs gyógyszer.

2021. okt. 1. 20:33
 62/186 anonim ***** válasza:
89%
Én is úgy gondolom, hogy az aki ilyen betegesen ragaszkodik valakihez, aki szétalázza, az azért teszi az esetek többségében, mert magát nem értékeli ennél többre. Tudja, hogy nem igazán lesz majd más az életében és te csak megerősítesz engem ebben a tézisben. Végtelenül buta felelőtlen nő, a külsőd ebből a szempontból lényegtelen is, normális férfinek nem kellenél, nyilván a lelked mélyén te is tisztában vagy ezzel. Csak azt nem értem, hogy miért kell gyereket szülni? Miért kell tönkretenni egy gyereket? Egy kutya nevelése nem való neked, nemhogy egy gyereké🤦🏼‍♀️
2021. okt. 1. 20:43
 63/186 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem kellenék normális férfinak? Szép vagyok, fiatal, diplomás, jó állással
2021. okt. 1. 21:31
 64/186 anonim ***** válasza:
96%
Attól még nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Ez egy értelmes férfi számára taszító. De benned gondolom pont ezt szereti, hisz így azt tesz veled, amit csak akar.
2021. okt. 1. 22:25
 65/186 A kérdező kommentje:
Nem azt tesz velem, amit akar. Hibázott, igen többszörösen, kiderült, utána leállt, megkérte a kezem, összeházasodtunk és jön a baba
2021. okt. 1. 23:11
 66/186 anonim ***** válasza:
92%
Persze, diplomás vagy ennyi ésszel. 🤣
2021. okt. 2. 04:47
 67/186 anonim ***** válasza:
95%

1 év múlva, de lehet előbb, jön a kérdés, hogy azt mondta leàllt, aztán mégsem. Miért?

Buta kicsi lány itt lesznek majd a válaszok.Olvasgasd nyugodtan őket. Addig meg álmodj.

2021. okt. 2. 09:20
 68/186 anonim ***** válasza:
85%
Az a hiba, ha elfelejtem a csekket befizetni majd jön a felszólítás. Az, hogy többször másba dugja, tudatos árverés.
2021. okt. 2. 09:51
 69/186 anonim ***** válasza:
15%

Bevállalom a lepontozást.

Én szerető vagyok 18 éve. Meg voltam hívva az esküvőjükre, a 2 gyerek születését is végig aszisztáltam, ismerem is őket, vigyáztam is rájuk. A feleségnek fogalma sincs, hogy velem szexel a férje. Nálunk megállapodás, hogy nem borítunk, teljesen jól működik, hetente egyszer legalább együtt vagyunk.

2021. okt. 2. 11:02
 70/186 anonim ***** válasza:
100%
69 ennyire vak nem lehet,hogy nem látja.
2021. okt. 2. 12:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!