Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki pont a terhesség alatt hagy fel a megcsalással és kicserélik, mintaférj, -apa lesz?
Az, hogy félrebszik továbbra is. Még ezt sem tudod értelmezni...🤦♀️
Az a legnagyobb probléma, hogy ezen a hímneműn kívül a kutyának sem kellenél, neki is csak azért, mert ennyire ostoba vagy. Melletted minden megtehet mindenkivel. Ezt te pontosan tudod, ezért ragaszkodsz hozzá, mert ő hajlandó fix punciként kezelni téged. Szánalom a köbön, de hülyeség ellen nincs gyógyszer.
1 év múlva, de lehet előbb, jön a kérdés, hogy azt mondta leàllt, aztán mégsem. Miért?
Buta kicsi lány itt lesznek majd a válaszok.Olvasgasd nyugodtan őket. Addig meg álmodj.
Bevállalom a lepontozást.
Én szerető vagyok 18 éve. Meg voltam hívva az esküvőjükre, a 2 gyerek születését is végig aszisztáltam, ismerem is őket, vigyáztam is rájuk. A feleségnek fogalma sincs, hogy velem szexel a férje. Nálunk megállapodás, hogy nem borítunk, teljesen jól működik, hetente egyszer legalább együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!